aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Από τη 13η στην 6η θέση και στους +13 βαθμούς σ’ ένα μήνα!

ΑΕΛ: Από τη 13η στην 6η θέση και στους +13 βαθμούς σ’ ένα μήνα!

Μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής, η ΑΕΛ ήταν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό. Τότε ήταν που ο Ανδρέας Σοφοκλέους πήρε την απόφαση για αλλαγή προπονητή. Αποτέλεσε παρελθόν ο Σίλας και τη σκυτάλη πήρε ο Γιανέφσκι, που έκανε ντεμπούτο στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, στις 2 Οκτωβρίου.

Απ’ εκείνο το σημείο όλα άλλαξαν. Η ΑΕΛ πήρε την άνω βόλτα και με τον Σκοπιανό σε πέντε ματς πρωταθλήματος είναι αήττητη, έχοντας απολογισμό τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Μάλιστα, δέχθηκε μόλις ένα γκολ. Μετά από ένα μήνα, από τη 13η ανέβηκε στην 6η θέση και από τον 1 βαθμό στους 14!

Πορεία πρωταθλητισμού έκανε τον Οκτώβριο η ομάδα της Λεμεσού, δείχνοντας συνέπεια και συνέχεια. Ο στόχος είναι να βαδίσει στον ίδιο δρόμο και να πετύχει τους στόχους της. Ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με την πρωτοπόρο και αήττητη Πάφος FC στο Τσίρειο, την προσεχή Κυριακή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ