aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Από τα λόγια στις πράξεις…

ΑΕΛ: Από τα λόγια στις πράξεις…

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Η ΑΕΛ προχώρησε στο φινάλε σε ενίσχυση την οποία δεν έκανε ολόκληρο το καλοκαίρι. Οπότε, έστω και καθυστερημένα, ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει την πολυτέλεια να δώσει άλλον αέρα στην ομάδα και παραλλήλως να εμφυσήσει πιο άνετα την αγωνιστική φιλοσοφία που επιθυμεί.

Ένα από τα ανοικτά κεφάλαια είναι και αυτό του Νταβόρ Ζντρασκόφσκι, με τον οποίο η ΑΕΛ θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία ή αν το προτιμάτε να την επεκτείνει τουλάχιστον για ακόμα δύο ή τρία χρόνια. Στον ραδιόφωνο «ACTIVE» έχει ειπωθεί πολλές φορές πως ΑΕΛ και Νταβόρ προφορικά τα έχουν βρει για την επέκταση της συνεργασίας του. Το θέμα είναι να μπει αυτή η προφορική συμφωνία στο χαρτί ώστε η ΑΕΛ να είναι απόλυτα καλυμμένη. Άλλωστε ένας από τους στόχους της ομάδας είναι πλέον να πουλά παίκτες στο εξωτερικό. Ένας από αυτούς που είναι και σε καλή ηλικία και έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον σκάουτερ, δεν είναι άλλος από τον Νταβόρ Ζντρασκόφκσι. Για αυτό και η διοίκηση των περσινών κυπελλούχων θέλει να μπει όσο το δυνατόν γρηγορότερα σε χαρτί η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Οι δύο παίκτες που αποκτήθηκαν προσφάτως, δηλαδή οι Σλόμποταν Μπεντόγιεβιτς, Ραΐάν Μαέ πέρασαν προχθές από εργομετρικά και τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά εντυπωσιακά. Και οι δύο ποδοσφαιριστές άφησαν με ανοικτό στόμα αυτούς που έκαναν τα εργομετρικά. Εδειξαν να είναι έτοιμοι ακόμα και σήμερα να αγωνιστούν. Αυτό αποδεικνύει καταρχήν τον επαγγελματισμό τους. Ειδικά για τον Μπεντόγιεβιτς φανερώνει πως ο τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε πριν από δύο χρόνια ανήκει στο παρελθόν.

Πρώτο εμπόδιο για την ΑΕΛ με την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι ο ΑΠΟΕΛ και αυτό που περιμένει να δει ο Ντούσαν Κέρκεζ είναι όλους τους παίκτες του να επιστρέφουν στις προπονήσεις χωρίς προβλήματα για να ξεκινήσει την προετοιμασία για το δεύτερο μεγάλο παιχνίδι στη φετινή χρονιά και πρώτο εκτός έδρας. Τα δύο προηγούμενα παιχνίδια ήταν με την Ανόρθωση και το Παραλίμνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ