aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Από σήμερα θ’ αρχίσει να «πυροβολεί»

ΑΕΛ: Από σήμερα θ’ αρχίσει να «πυροβολεί»

Το συμβόλαιο που διατηρούσαν με την ομάδα τους μέχρι και χθες 30 Ιουνίου, ποδοσφαιριστές με τους οποίους συμφώνησε η ΑΕΛ και για το οποίο έκανε λόγο ο Πλουτής Αβραάμ σε πρόσφατες δηλώσεις του, δεν αποτελεί από σήμερα δικαιολογία για μη επισημοποίηση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Η ομάδα της Λεμεσού, λοιπόν, από σήμερα μπορεί να αρχίσει να «πυροβολεί». Οι ανακοινώσεις για μετεγγραφές και όχι μόνο, ενδέχεται να είναι μαζικές. Τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές, Μπάστο και Μακρής, θεωρούνται «κλειστοί» και ίσως οι γαλαζοκίτρινοι αρχίσουν τις ανακοινώσεις απ’ αυτούς τους δύο.

Ωστόσο, τα μετεγγραφικά νέα μπορεί να μην αφορούν μόνο στους δύο πιο πάνω ποδοσφαιριστές, αλλά να είναι πολύ περισσότερα. Άλλωστε, όλο αυτό το διάστημα οι Σίλας και Μπεμπέ έψαξαν, εντόπισαν και συζήτησαν με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους.

Οι φίλοι της ΑΕΛ αδημονούν να μάθουν ονόματα ποδοσφαιριστών που θα φορούν τη γαλαζοκίτρινη φανέλα την επόμενη σεζόν. Οι προσδοκίες μεγάλες, διαπιστώνοντας ότι ο Ανδρέας Σοφοκλέους άναψε πράσινο φως στα μέλη της επιτροπής προγραμματισμού για υπερβάσεις εκεί και όπου χρειάζεται, για τη δημιουργία δυνατής ομάδας, που θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ