aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Απέκτησε χαρακτήρα «τελικού»

ΑΕΛ: Απέκτησε χαρακτήρα «τελικού»

H αναμέτρηση με την ΑΕΚ είναι μιας επιλογής για την ΑΕΛ και όπως όλοι καταλαβαίνουν το παιχνίδι αποκτά έναν άλλο χαρακτήρα για τον Κερκεζ και τους παίκτες του. Είναι γεγονός ότι, η ομάδα της Λεμεσού για αλλού ξεκίνησε και αλλού μέχρι στιγμής οδεύει. Η ατάκα του προπονητή της ΑΕΛ, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τη Δόξα, πως η ομάδα χρειάζεται ένα γκολ, ένα θετικό αποτέλεσμα, είναι δείγμα πως πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας που έχτισε το καλοκαίρι.

Από την άλλη, όσο κι αν πιστεύει κάποιος και στη δουλειά του αλλά και στην ομάδα του, θα πρέπει να βγει και στον αγωνιστικό χώρο. Γι’ αυτό και καλείται η ΑΕΛ να δείξει την ποιότητα και την ικανότητά της να κερδίζει τους αγώνες. Στο ποδόσφαιρο καλώς ή κακώς είναι τα αποτελέσματα που κρίνουν τα πάντα.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σάντος και τον Μεντόγεβιτς. Η απουσία του τελευταίου ίσως να επηρεάσει και τον τακτικό σχηματισμό της ΑΕΛ. Είναι γεγονός πως ο αρχηγός της ΑΕΛ, από τη μέρα που εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας είναι πάντα βασικός, γι’ αυτό και η απουσία του κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική. Μάζουρεκ και Ρέινολντς είναι οι λύσεις για τον Κέρκεζ, όσον αφορά στην αντικατάσταση του Σέρβου, με τον πρώτο ωστόσο να είναι αμφίβολος αφού αποχώρησε τραυματίας από την χθεσινή προπόνηση.

Επίσης πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισε και ο Πελέ. Στη χθεσινή προπόνηση προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμό ο Τόρες και σήμερα ενδέχεται να κριθεί η παρουσία του στο ματς της Κυριακής. Ο Ριέρα είναι στο κρεβάτι με υψηλό πυρετό, κάτι που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να βοηθήσει την ΑΕΛ.

Απ’ εκεί και πέρα, δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο να υπάρξουν κι άλλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αφού η εικόνα της ΑΕΛ στα προηγούμενα ματς δεν ήταν αυτή που θέλει ο προπονητής της, αλλά προσδοκεί και η διοίκηση και ο κόσμος της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ