aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Αντίδραση με την πρώτη!

ΑΕΛ: Αντίδραση με την πρώτη!

Ο τίτλος πρωταθλήματος είναι ο στόχος της ΑΕΛ στην τρέχουσα σεζόν, γι’ αυτό και μετά την ισοπαλία με τον Εθνικό στο Δασάκι η επάνοδος στις επιτυχίες, στο σημερινό τοπικό ντέρμπι με τον Άρη (19:00, Cytavision2), αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο. Θα θελήσει να επανέλθει άμεσα στον δρόμο των επιτυχιών αφού σε αντίθετη περίπτωση με νέο πισωγύρισμα θα χάσει την επαφή της με την κορυφή.

Οι γαλαζοκίτρινοι παρουσιάζονται αποφασισμένοι για να πανηγυρίσουν μπροστά στον κόσμο τους, στέλνοντας το μήνυμα ότι οι δύο βαθμοί που άφησαν στο Δασάκι την προηγούμενη αγωνιστική ήταν μια κακή παρένθεση. Ο Άρης έδειξε πως είναι καλή ομάδα και ικανή να κάνει τη ζημιά εάν δεν την αντιμετωπίσεις με την πρέπουσα σοβαρότητα. Γι’ αυτό και στην ΑΕΛ πάνε προετοιμασμένοι για το τι θα αντιμετωπίσουν, σημειώνοντας πως η νίκη εξαρτάται από τα δικά τους πόδια. Ο Κέρκεζ, αφού διάβασε τον αντίπαλο, ετοίμασε την ομάδα του και αναμένει αυτή τη φορά να είναι συγκεντρωμένη, αποφεύγοντας τα ατομικά λάθη στην άμυνα.

Η ΑΕΛ θα θελήσει να κάνει το παιχνίδι της. Να κρατήσει και να κυκλοφορήσει μπάλα με ταχύτητα, ώστε να διασπάσει την αμυντική γραμμή του αντιπάλου της και να φθάσει σε γκολ. Την ίδια ώρα, ο Βόσνιος προπονητής αναμένει από τους ποδοσφαιριστές του να έχουν γρήγορες επιστροφές, καθώς ο Άρης όταν κερδίσει μπάλα παίζει γρήγορα και εκδηλώνει άμεσα επιθετικές προσπάθειες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ