aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ανοίγει η πόρτα της εξόδου - Στη «μαύρη» λίστα Βοζίνια και Τσάβες, ζήτησε να...

ΑΕΛ: Ανοίγει η πόρτα της εξόδου – Στη «μαύρη» λίστα Βοζίνια και Τσάβες, ζήτησε να φύγει ο Άντονι

Η ΑΕΛ μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια και επέστρεψε στα ανεπιτυχή αποτελέσματα, έχοντας ηττηθεί 0-1 στο ΓΣΠ από την Ομόνοια. Προσπάθησε σε κάποια χρονικά διαστήματα να γίνει απειλητική, όμως δεν ήταν ιδιαίτερα δημιουργική, ενώ «φώναξε» εκ νέου για τις επιθετικές αδυναμίες της. Κάτι που επισήμανε και ο προπονητής της μετά το ματς στο ΓΣΠ, προαναγγέλλοντας προσθαφαιρέσεις.

Οι γαλαζοκίτρινοι παραμένουν στην 9η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς και δεν μπορούν να αισθάνονται ιδιαίτερα άνετοι αφού απέχουν μόλις τρεις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Την ίδια ώρα όμως, η διαφορά που τους χωρίζει από την έκτη θέση δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη, μόλις πέντε βαθμοί. Ωστόσο, για να κυνηγήσουν θέση στην εξάδα θα πρέπει να αλλάξουν πολλά από τον Ιανουάριο και μετά.

Στην ομάδα της Λεμεσού επικρατεί απογοήτευση με τον Σάββα Παντελίδη να ανοίγει την πόρτα της εξόδου, σημειώνοντας πως πήρε τις αποφάσεις του για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν. Δεδομένη είναι η απόκτηση τερματοφύλακα με τον Ζοσιμάρ Βοζίνια να μπαίνει στη «μαύρη λίστα». Ο διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι πορτιέρε θα πάει στο Κόπα Άφρικα και πολύ πιθανόν το παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια να ήταν και το τελευταίο της καριέρας του με την ΑΕΛ.

Απ’ εκεί και πέρα σε δυσμενή θέση είναι ο Αντρέ Τσάβες, αφού παρά το βαρύ βιογραφικό που διαθέτει ο Αργεντινός επιθετικός δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα της Λεμεσού. Πληροφορίες που έχουν αναφέρουν ότι ο Άντονι Γεωργίου επιθυμεί να αποχωρήσει από την ΑΕΛ για να επιστρέψει στην Αγγλία και σύντομα αναμένονται οριστικές εξελίξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ