Μετά την ψυχολογία στα ύψη μετά τις συνεχόμενες νίκες, ολοκληρώνουν την προετοιμασία οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού, βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση των τελευταίων τουλάχιστον μηνών και εννοείται, σε καμία περίπτωση δεν θέλει να εκτροχιαστεί ώστε να οδηγηθεί στον «τελικό» κυπέλλου με τον Απόλλωνα, με τη μεγαλύτερη ώθηση.
Ο Γαρπόζης, ζητεί τη μέγιστη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα από τους παίκτες του, αισιοδοξώντας πως θα καταφέρουν σε άλλο ένα ματς να φτάσουν στο ζητούμενο. Δεν θα είναι καθόλου εύκολη η αποστολή στο Στάδιο «Αλφαμέγα» απέναντι στην ομάδα που οδηγεί την κούρσα του μαραθωνίου. Ωστόσο, οι γαλαζοκίτρινοι δεν τρομάζουν και θα προσπαθήσουν να φτάσουν στο ύψος μίας καλής εμφάνισης που θα τους επιτρέψει να αποκομίσουν βαθμολογικό όφελος.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Μόρσεϊ και Ντέγοεστ. Εκτός πλάνων του Κύπριου προπονητής είναι ο Μεντόσα λόγω κίτρινων καρτών. Θα είναι διαθέσιμος ο Αντρέου ο οποίος θα εκτίσει την τιμωρία του στον επόμενο αγώνα με την ΑΕΚ.














