aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Αναζητώντας το εύκολο γκολ…

ΑΕΛ: Αναζητώντας το εύκολο γκολ…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όποιος παρακολούθησε τα μέχρι στιγμής παιχνίδια της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα, θα συμφωνήσει ότι από τη λεμεσιανή ομάδα λείπει το εύκολο γκολ. Αν εξαιρέσουμε το ματς με τη Δόξα στο Μακάρειο (3-1), τα άλλα τρία όπου οι γαλαζοκίτρινοι πανηγύρισαν τη νίκη, κρίθηκαν στο ένα γκολ διαφορά, ενώ οι δύο ισοπαλίες που μετρά η ομάδα της Λεμεσού ήταν χωρίς γκολ.

Και δεν τίθεται θέμα ικανότητας των ποδοσφαιριστών του Πάμπου Χριστοδούλου, οι οποίοι δημιουργούν σε κάθε παιχνίδι αρκετές ευκαιρίες, αλλά είναι θέμα καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια. Τόσο στο στραβοπάτημα κόντρα στον Εθνικό Άχνας στο Τσίρειο όσο και στο πρόσφατο με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», η ΑΕΛ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε φάσεις για γκολ, όμως στο τέλος έχασε βαθμούς, γιατί δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της.

Οι χαμένες ευκαιρίες στα δύο ισόπαλα παιχνίδια έφεραν πολλή συζήτηση, όμως η εμπιστοσύνη των φίλων της ΑΕΛ στην ομάδα τους είναι διάχυτη και τόσο μεγάλη, που πιστεύουν πως θα έλθει και το εύκολο γκολ. Ο Πάμπος Χριστοδούλου διόρθωσε πολλά πράγματα στην ομάδα του και όσο προχωρούν τα παιχνίδια γίνεται πιο ελκυστική, το μόνο που της μένει είναι να βρίσκει πιο συχνά τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Οι γαλαζοκίτρινοι, μετά από δύο κολλητά ντέρμπι με Απόλλωνα και Ανόρθωση, μπαίνουν σε ένα άλλο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν. Κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα το Σάββατο θα κυνηγήσουν το τρίποντο, που θα τους βοηθήσει να συνεχίσουν με καλύτερη διάθεση. Το παιχνίδι είναι σημαντικό γιατί η αντίπαλος είναι ανεβασμένη μετά και την αλλαγή του προπονητή, όμως στην ΑΕΛ όλοι είναι αποφασισμένοι να παρουσιαστούν έτοιμοι από κάθε άποψη για να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, πλην του Χάρη Κυριάκου, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό με τη Δόξα, ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν αντιμετωπίζει οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα. Μετά το χθεσινό ρεπό, οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις προπονήσεις, με την τεχνική ηγεσία να καταλήγει στις αποφάσεις της για τους παίκτες που θα αγωνιστούν.

Δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η ετοιμότητα, όμως, των Αρουαμπαρένα και Γεωργιάδη βάζει σε σκέψεις τον προπονητή της ΑΕΛ. Ο Ισπανός επιθετικός, ίσως, προτιμηθεί αντί του Ουέλινγκτον, ενώ ο Ελλαδίτης εξτρέμ ενδεχομένως να πάρει τη θέση του Σαβάν, ο οποίος αγωνιζόταν εξ ανάγκης στο δεξί «φτερό» αντί στη φυσική του θέση, που είναι στη μεσαία γραμμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ