aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ανασύνταξη εξπρές

ΑΕΛ: Ανασύνταξη εξπρές

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το δικό της (πρόωρο) Γολγοθά ανεβαίνει η ΑΕΛ αυτές τις μέρες αφού μέσα σε λίγα 24ωρα με τα δύο αρνητικά αποτελέσματα απέναντι σε Ολυμπιακό στο κύπελλο και Απόλλωνα στο πρωτάθλημα, μειώθηκαν αισθητά οι πιθανότητες υλοποίηση των στόχων της. Πλέον, καλείται να ανασυνταχθεί σε χρόνο ρεκόρ για το «ματς της χρονιάς», που είναι με τον Ολυμπιακό αύριο.

Η ομάδα της Λεμεσού, που μαζεύει τα κομμάτια της από την ήττα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, έχει ως στόχο να ανατρέψει το εις βάρος της 2-4 του πρώτου αγώνα στο Μακάρειο και να βρεθεί στον τελικό. Προσπάθεια που φαντάζει δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη. Θα πρέπει να φθάσει σε κορυφαία εμφάνιση, να είναι αποτελεσματική και να διατηρήσει το μηδέν παθητικό. Θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά, είτε 2-0 είτε 3-1.

Στα τελευταία δύο ματς, που ήταν κομβικής σημασίας, η ΑΕΛ έκανε τόσα λάθη όσα δεν έκανε προηγουμένως στη σεζόν. Κυρίως ατομικά λάθη, τα οποία αξιοποίησαν οι αντίπαλοί της και της έκαναν τη ζημιά. Ο Κέρκεζ αμέσως μετά τους αγώνες και με τον Ολυμπιακό και με τον Απόλλωνα, με τα όσα είπε θέλησε να προστατεύσει τους ποδοσφαιριστές του. Πλέον, αυτοί με τη σειρά τους καλούνται να ευχαριστήσουν τον προπονητή τους, με καλή εμφάνιση και κυρίως ανατροπή –πρόκριση στον τελικό κυπέλλου. Η μπάλα είναι στα πόδια τους. Η προετοιμασία της ΑΕΛ ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση. Ο Κέρκεζ δεν υπολογίζει τους Μπουνόζα, Έουλερ και Αντωνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ