aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Αναγεννημένη!

ΑΕΛ: Αναγεννημένη!

Η ΑΕΛ του Γαρπόζη κερδίσει συνεχώς εντυπώσεις, πέρα από του σημαντικούς βαθμούς. Παρουσιάζεται αναγεννημένη με τον Κύπριο τεχνικό στον πάγκο της. Έχει, πλέον, τη νοοτροπία του νικητή και βγάζει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Απέναντι στον ΑΠΟΕΛ δεν έδειξε σε κανένα σημείο κατωτερότητας, τον έπαιξε στα ίσα και μπορούσε ακόμη και για τη νίκη. Έβγαζε οργανωμένα και έχοντας πλάνο πολλούς ποδοσφαιριστές στην επίθεση, ενώ είχε και καλές επιστροφές.

Η δήλωση του Γαρπόζη μετά το ματς ότι «δεν μας ευχαριστεί το αποτέλεσμα αφού πάμε για τους τρεις βαθμούς», είναι δείγμα της αλλαγής που επήλθε στην ΑΕΛ με την έλευση του. Κατάφερε να κερδίσει τους παίκτες του, αλλά και να τους κάνει να πιστέψουν ότι μπορούν για πολύ περισσότερο απ’ ότι προηγουμένως. Με τον νεαρό τεχνικό η ΑΕΛ είναι αήττητη και πάει με φόρα στο αυριανό νέο δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ και πάλι στο Στάδιο «Αλφαμέγα».

Πλέον, το μεγάλο στοίχημα για τον Γαρπόζη και τους παίκτες του, είναι να πανηγυρίσει η ΑΕΛ νίκη σ’ ένα μεγάλο ματς. Το πέτυχε τελευταία φορά ακριβώς πριν από ένα χρόνο (19 Φεβρουαρίου 2023), απέναντι στην αυριανή αντίπαλό της στο ίδιο γήπεδο. Δεν υπολογίζεται ο Ανδρέου λόγω καρτών, την ώρα που επιστρέφει ο Μεντόσα, ενώ αμφίβολοι κρίνονται οι Μόρσεϊ και Γερολέμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ