ΑΕΛ: Αν βρεθεί κάτι καλό, ίσως άλλη μία μετεγγραφή…

Στην ΑΕΛ δεν θα πουν όχι σε επιπλέον μετεγγραφή, εάν αξίζει τον κόπο ή διαπιστωθεί κενό ή αδυναμία σε κάποια θέση...

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σε επτά μετεγγραφές προχώρησε η ΑΕΛ, υλοποιώντας τον αρχικό σχεδιασμό για το ρόστερ της. Έουλερ, Παπαφώτης, Ντανίλο, Μπουνόζα, Ριέρα, Μπάμπιτς και Σάντος είναι οι νεοφερμένοι ποδοσφαιριστές. Και το ερώτημα που τίθεται κυρίως από τους οπαδούς της ομάδας είναι, θα έχει κι άλλη μετεγγραφή;

Σε μια μετεγγραφική περίοδο όλα είναι πιθανά, γι’ αυτό και στην ΑΕΛ δεν αποκλείουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Πόσο μάλλον φέτος, που η μετεγγραφική περίοδος θα εκπνεύσει στις 15 Σεπτεμβρίου. Εάν βρεθεί κάποια καλή περίπτωση σε λογικό οικονομικό πλαίσιο και αξίζει τον κόπο, διαπιστωθεί κενό ή αδυναμία σε κάποια θέση, τότε είναι πιθανή τουλάχιστον άλλη μια προσθήκη.

Οι γαλαζοκίτρινοι, που συνεχίζουν την προετοιμασία τους στο Πελένδρι, σήμερα δίνουν νέο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη, στο Κοινοτικό Στάδιο Πελενδρίου (20:00). Άλλη μια ευκαιρία για τον Κέρκεζ, να εξάγει συμπεράσματα για την έως τώρα δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία και να κάνει δοκιμές.

Ο Ανδρέας Μουσκάλλης, μιλώντας στον Active και στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» αναφέρθηκε και στην ΑΕΛ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι παίκτες που πήρε είναι για πρωτάθλημα. Βλέπω ότι άνοιξε η όρεξη του Ανδρέα Σοφοκλέους. Πήραν παίκτες πρώτης γραμμής και βεβαίως θα κυνηγήσει το πρωτάθλημα. Έχει και πολύ καλό προπονητή και νομίζω ότι μπορεί να μπει σφήνα στο πρωτάθλημα».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ