aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Αμυντική προσήλωση, επιθετική συνέπεια και η βοήθεια που αναμένεται

ΑΕΛ: Αμυντική προσήλωση, επιθετική συνέπεια και η βοήθεια που αναμένεται

Στην ΑΕΛ πάνε στη διακοπή με την καλύτερη ψυχολογία, αλλά πάνω από όλα με βαθμολογική συγκομιδή που την κάνει να βλέπει την συνέχεια με μπόλικη αισιοδοξία. Αυτό που ξεχωρίζει στην λεμεσιανή ομάδα όμως, είναι η πίστη που υπάρχει στον Ντούσαν Κέρκεζ και στους παίκτες του, πως σε οποιαδήποτε άσχημη εξέλιξη στην αναμέτρηση θα μπορέσουν να το γυρίσουν, όπως έκαναν κόντρα στην ΠΑΕΕΚ.

Αυτό που ξεχωρίζει και φέτος στην ομάδα της Λεμεσού είναι η προσήλωση των παικτών στην αμυντική λειτουργία. Ήδη η ΑΕΛ μετρά στους τέσσερις αγώνες που έχει δώσει, δύο 90λεπτα χωρίς να δεχθεί γκολ, ενώ από την άλλη σκόραρε και οκτώ τέρματα σε αυτές τις αναμετρήσεις.

Τρεις παίκτες των γαλαζοκιτρίνων έχουν σκοράρει από δυο τέρματα. Μάζουρεκ, Τσέποβιτς και Μάιντεβατς έχουν στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα από δύο φορές. ενώ Μπρούνο Σάντος και Έουλερ έχουν σκοράρει από ένα τέρμα. Είναι αλήθεια πως ο Κέρκεζ περιμένει σε αυτόν τον τομέα τη βοήθεια τόσο του Πελέ όσο και του Τόρες, για να γίνει ακόμα δυνατότερη η ομάδα του στο επιθετικό κομμάτι.

Οι γαλαζοκίτρινοι ξέρουν πως ο αγώνας της επόμενης αγωνιστικής με την Ανόρθωση είναι ιδιαίτερα καθοριστικός, αφού αν καταφέρουν να φύγει από το Τσίρειο Στάδιο με τη νίκη θα έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα για να ανέβουν κι άλλο βαθμολογικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ