aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Αμφίβολος ο Τόρες, εκτός ο Αγκάνοβιτς (τα δεδομένα με Μαέ-Μεντόγεβιτς)

ΑΕΛ: Αμφίβολος ο Τόρες, εκτός ο Αγκάνοβιτς (τα δεδομένα με Μαέ-Μεντόγεβιτς)

Για το αυριανό παιχνίδι με τη Δόξα και τα αγωνιστικά δεδομένα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ και το αυριανό ματς με τη Δόξα: «Ήταν μια δύσκολη βδομάδα για μας. Ξέραμε ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Το αφήσαμε πίσω αυτό το παιχνίδι. Κοιτάξαμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα για το παιχνίδι με τη Δόξα. Σήμερα είναι η τελευταία μας προπόνηση. Ευελπιστούμε ότι θα πάνε όλα καλά και θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι του Σαββάτου».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Τόρες είχε κάποια ενόχληση στο πέλμα οπότε θα περιμένουμε και τη σημερινή προπόνηση. Ο Γκαζαριάν συμμετέχει στις προπονήσεις όμως επειδή έχει χάσει και κάποια κιλά είναι αδύναμος ο οργανισμός του. Έχει προκύψει και ένα θέμα με τον Αγκάνοβιτς ο οποίος ένοιωσε ενοχλήσεις στη μέση. Το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα είναι στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι».

Για τους Μαέ και Μεντόγεβιτς: «Η φυσική τους κατάσταση δεν είναι κακή. Κάνουν κανονικά τις προπονήσεις. Αυτό που επιδιώξει ο προπονητής είναι να ενσωματωθούν πλήρως με τη φιλοσοφία της ομάδας. Δεν μπορώ να πω σίγουρα ότι θα χρησιμοποιηθούν ή όχι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ