aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Άλλη μία καλή επιλογή

ΑΕΛ: Άλλη μία καλή επιλογή

Ένα θετικό στοιχείο που προκύπτει για την ΑΕΛ από το προχθεσινό φιλικό με την ΠΑΕΕΚ (0-0), ήταν η συμμετοχή του Βασίλη Παπαφώτη. Ο Κύπριος μέσος είχε υποβληθεί σε επέμβαση στους προσαγωγούς, στις 31 του περασμένου Μαΐου, έχασε μέρος της προετοιμασίας και κάτι παραπάνω από 2,5 μήνες μετά πήρε τα πρώτα αγωνιστικά λεπτά. Κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε πάρα πολύ καλή παρουσία κατά το πρώτο μισό της.

Ολοκλήρωσε μάλιστα με 22 συμμετοχές, δύο γκολ και δύο ασίστ, συμβάλλοντας στην πρωταγωνιστική πορεία της ομάδας του και την εξασφάλιση θέσης στο Κόνφερενς Λιγκ. Πλέον, μετρά αντίστροφα για να φτάσει στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας και σίγουρα τα φιλικά που θα διευθετηθούν έως τη 2η αγωνιστική, θα βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Έτσι, σε περίπου δύο εβδομάδες που θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα θα είναι σε ακόμα καλύτερη κατάσταση και ο Ντούσαν Κέρκεζ θα έχει άλλη μία αξιόπιστη επιλογή για τη μεσαία γραμμή στο ματς με την Πάφος FC.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ