aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Αλλάζει ριζικά στην άμυνα

ΑΕΛ: Αλλάζει ριζικά στην άμυνα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Με την προσθήκη του Σάντος, η ΑΕΛ έφθασε τις επτά μετεγγραφές ολοκληρώνοντας τον αρχικό σχεδιασμό της. Κάλυψε τις θέσεις που επιθυμούσε και ως έναν βαθμό είχαν μείνει «ορφανές» με την αποχώρηση ποδοσφαιριστών.

Έουλερ, Παπαφώτης, Ντανίλο, Μπουνόζα, Ριέρα, Μπάμπιτς και Σάντος είναι οι επτά νεοφερμένοι ποδοσφαιριστές για την ομάδα του Κέρκεζ. Οι τρεις από αυτούς, οι Έουλερ, Μπουνόζα και Σάντος είναι αμυντικοί. Γεγονός που φανερώνει πως, η ΑΕΛ αλλάζει ριζικά στην άμυνα.

Οι τρεις πιο πάνω ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν για να πάρουν θέση βασικού στην ομάδα, οπόταν μόνο ο Τεϊσέιρα θα συμπληρώνει την τετράδα από το περσινό ρόστερ. Σάντος δεξιά, Έουλερ αριστερά και Τεϊσέιρα, Μπουνόζα στα στόπερ. Βεβαίως, υπάρχουν κι άλλες επιλογές κυρίως με Κύπριους ποδοσφαιριστές, αυξάνοντας τον συναγωνισμό και θεωρείται βέβαιο πως ο Κέρκεζ θα εμπιστευθεί αυτούς που στις προπονήσεις δείχνουν ότι είναι σε θέση να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα.

Η προετοιμασία της ΑΕΛ συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς στο Πελένδρι. Ο Κέρκεζ και γενικότερα οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος, παράλληλα με τις προπονήσεις έχουν ως στόχο τη δημιουργία οικογενειακού κλίματος με διάφορους τρόπους. Οι γαλαζοκίτρινοι θα δώσουν νέο φιλικό αύριο, με αντίπαλο τον Άρη. Το παιχνίδι θα γίνει στο Κοινοτικό Στάδιο Πελενδρίου και θα αρχίσει στις 18:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ