aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAEΛ: Άλλαξε το κλίμα για τον Λαφράνς

AEΛ: Άλλαξε το κλίμα για τον Λαφράνς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Γίνεται πολύς λόγος για τις προσθήκες που πρέπει να γίνουν στην ΑΕΛ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Όλα όμως όσα αφορούν στην ενίσχυση για τη νέα περίοδο θα ανακοινωθούν μετά τον τελικό του κυπέλλου. Το ίδιο ισχύει και για τις προσθαφαιρέσεις, αν και για τις προδιαγραφόμενες ανανεώσεις συνεργασίας με τους Βοζίνια και Ζούνιορ αναμένεται να επέλθει συμφωνία πριν από τον τελικό κυπέλλου στις 22 Μαΐου. Από εκεί και πέρα, υπάρχει το κεφάλαιο Λαφράνς.

Προς το παρόν είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς τι θα γίνει. Εντούτοις, ειδικά μετά τις τελευταίες πολύ θετικές εμφανίσεις του, έχει ανατραπεί το αρνητικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί τους προηγούμενους μήνες (λόγω της αρνητικής απάντησής του σε πρόταση ανανέωσης). Όλα συνηγορούν λοιπόν πως η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων θα κάνει την ύστατη προσπάθεια για την εξασφάλιση της υπογραφής του.

Πάντως, από την ΑΕΛ δεν προκύπτει κάτι σχετικό με τις προσθαφαιρέσεις, αφού το μυαλό είναι κολλημένο στον τελικό του κυπέλλου και στις υποχρεώσεις που υπάρχουν ακόμη στο πρωτάθλημα. Είναι λογικό όμως κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής να μην αποτελέσουν μέρος του ρόστερ της ομάδας για του χρόνου.

Οι περισσότεροι έχουν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, όμως η πρόθεση της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΛ είναι να γίνουν 4-5 προσθήκες που θα ανεβάσουν την ποιότητα και την ισχύ της ομάδας. Δεν αποκλείεται ακόμη να επιστρέψουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που παραχωρήθηκαν δανεικοί, ενώ θα υπολογίζεται και ο Τόρες, που τραυματίστηκε στη μέση της περιόδου. Όλα τα θέματα που αφορούν στον σχεδιασμό θα συζητηθούν μετά το τέλος της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ