aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Αλλαγμένη κατά το ήμισυ

ΑΕΛ: Αλλαγμένη κατά το ήμισυ

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς στις 22 Ιουλίου βρίσκεται η ΑΕΛ. Αύριο θα δώσει το τελευταίο φιλικό, που θα είναι απέναντι στον Ολυμπιακό στο Τσίρειο (17:30), το οποίο θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε. Ο Κέρκεζ, που έδειξε την πρόθεσή του στο φιλικό με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ σε ποιους ποδοσφαιριστές θα βασιστεί στο πρώτο επίσημο ματς, ετοιμάζει την ομάδα του για να είναι έτοιμη στον μεγαλύτερο βαθμό. Τέτοια περίοδο είναι δύσκολο να είναι στον απόλυτο βαθμό έτοιμη μια ομάδα, όμως επιδιώκει μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά η ΑΕΛ να παρουσιάσει καλό αγωνιστικό πρόσωπο σε λιγότερο από ένα 10ήμερο.

Η ΑΕΛ, σύμφωνα και με τι έδειξε ο Βόσνιος προπονητής στο φιλικό με τη γερμανική ομάδα, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της σεζόν θα παρουσιαστεί αλλαγμένη κατά το ήμισυ σε σχέση με την περσινή σεζόν. Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα την επόμενη Πέμπτη ώς ένα μεγάλο βαθμό θα είναι και αυτοί που θεωρούνται «ενδεκαδάτοι» στην επικείμενη σεζόν. Τέτοιοι, από τους νεοφερμένους, θεωρούνται οι Ριστέφσκι, Μαζάν, Μάζουρεκ, Τσέποβιτς και Πελέ. Ο τελευταίος μπορεί να εντάχθηκε αργοπορημένα στις προπονήσεις και η συμμετοχή του στο πρώτο επίσημο ματς να μη θεωρείται δεδομένη, όμως είναι ένας εκ των ποιοτικότερων παικτών και αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά. Οπόταν κάποια στιγμή θα βρεθεί και θα μονιμοποιηθεί λογικά στο αρχικό σχήμα. Οι υπόλοιποι νεοφερμένοι ποδοσφαιριστές είναι οι Έλμπερ, Σωτηρίου, Μανέ, Ρέινολντς, Ανδρέου και Ντάφερφελτ.

Εξάλλου, βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα σε ΑΕΛ και Γκαζαριάν με αποτέλεσμα να τερματιστεί η μεταξύ τους συνεργασία. Ο σύλλογος της Λεμεσού απαλλάσσεται από ένα υψηλό συμβόλαιο που διατηρούσε με ποδοσφαιριστή που δεν πρόσφερε καθόλου. Απομένει να γίνει το ίδιο και με τον Αβντιγιάι, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη οικονομική ανάσα.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το αυριανό φιλικό αρχίζει σήμερα από το «AEL Official Shop» στην οδό Αγίας Ζώνης, όπως ενημέρωσε ο σύλλογος. Η τιμή ορίσθηκε στα €10 ως γενική είσοδος. Δωρεάν είσοδο δικαιούνται οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας 2021-22.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ