aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Αλλαγές προσώπων και νοοτροπίας

ΑΕΛ: Αλλαγές προσώπων και νοοτροπίας

Όσο κι αν δεν υπάρχει το κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, η εμφάνισή τους στο ματς με τον Ολυμπιακό κρίνεται ως απαράδεκτη. Η ομάδα της Λεμεσού παρουσίασε μια τραγική εικόνα. Η αμυντική συμπεριφορά της έμοιαζε με παιδική χαρά, με παίκτες αδιάφορους και έκανε «δώρα» στον αντίπαλο. Τουλάχιστον επί Παντελίδη ήταν η χειρότερη εμφάνιση και δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία το γεγονός ότι παρουσιάστηκε με αλλαγές στη σύνθεσή της.

«Συγγνώμη στον κόσμο γιατί δεν έχει συνηθίσει έτσι και δεν έχουμε παρουσιάσει ξανά τέτοια εικόνα. Έδωσα ευκαιρία σε κάποια παιδιά που δεν έχουν παίξει ή έχουν παίξει πολύ λίγο. Απογοητεύτηκα. Δεν έχει να κάνει μόνο με το θέλω αλλά και με το μπορώ», είπε ο Ελλαδίτης μετά το ματς. Εάν η ΑΕΛ θέλει την επόμενη σεζόν να είναι πιο απαιτητική, πέρα από τις αλλαγές σε πρόσωπα, θα πρέπει να αλλάξει και νοοτροπία.

Όσο για το μέλλον του στην ομάδα, ο Παντελίδης είπε ότι έγινε μία συνάντηση, ενώ εκκρεμεί άλλη μία μέσω της οποίας αναμένεται να επέλθει οριστική συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ