aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ακόμη μεγαλύτερη αξία

ΑΕΛ: Ακόμη μεγαλύτερη αξία

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η ΑΕΛ για άλλο ένα εντός έδρας παιχνίδι ήταν πολύ καλή την περασμένη Παρασκευή. Μπορεί η αποβολή ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας να λειτούργησε θετικά, όμως οι παίκτες του Κέρκεζ ήταν σοβαροί και δεν έδωσαν δικαιώματα στην ΑΕΚ και νίκησαν εύκολα με 3-0.

Διατήρησαν για έκτη φορά ανέπαφη την εστία τους σε αγώνα στο Τσίρειο, στοιχείο που συγκαταλέγεται στα θετικά της προχθεσινής επιτυχίας τους. Ακόμη, η νίκη τους αποκτά μεγαλύτερη σημασία από τη στιγμή που πέντε ποδοσφαιριστές, που θα μπορούσε να ήταν και βασικοί, είδαν τον αγώνα από την εξέδρα. Οι τραυματίες Παπαφώτης, Μπουνόζα, Έουλερ και οι τιμωρημένοι Ντανίλο και Αντάμοβιτς.

Αυτό που θα κοιτάξουν στην ΑΕΛ στη συνέχεια είναι να βελτιώσουν την επίδοσή τους μακριά από το Τσίρειο, τη στιγμή που όλα τα ματς είναι ντέρμπι, αυξάνοντας και τις πιθανότητες επίτευξης του στόχου τους.

Για το πρωτάθλημα, ακολουθεί το ντέρμπι με τον Απόλλωνα την επόμενη Δευτέρα 8 Μαρτίου, ωστόσο θα προηγηθεί την Τετάρτη το πρώτο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα στο Τσίρειο, για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Εκεί εστιάζεται η προσοχή των γαλαζοκίτρινων, που θέλουν να πάρουν το προβάδισμα για πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού. Θα είναι και πάλι εκτός οι Παπαφώτης, Μπουνόζα, ίσως και ο Έουλερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ