aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Αισιόδοξος και έχει τους λόγους του

ΑΕΛ: Αισιόδοξος και έχει τους λόγους του

Η επικείμενη αναμέτρηση με τον Εθνικό Άχνας μόνο εύκολη δεν είναι για την ΑΕΛ. Παρά τις δυσκολίες που αναμένεται να συναντήσει, καλείται να φύγει από το Δασάκι με τους τρεις βαθμούς της νίκης για να συνεχίσει να βρίσκεται στα ψηλά της βαθμολογίας και παραλλήλως, να ελπίζει ότι θα ανέλθει περαιτέρω βαθμολογικά με την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και θα προσπαθήσει να κάνει την καλύτερη επιλογή για την αναμέτρηση του Σαββάτου. Είναι αλήθεια και το δήλωσε ο Βόσνιος προπονητής μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την Ανόρθωση, πως η φετινή ΑΕΛ ξεχειλίζει από ποιότητα και ότι είναι καλύτερη από την περσινή. Ίσως το τεράστιο κέρδος και αυτό που κάνει τον Κέρκεζ να δηλώνει αισιόδοξο,ς είναιτο γεγονός ότι στο ξεκίνημα της σεζόν έχει δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και παίρνει λύσεις από αυτούς.

Στη φετινή ΑΕΛ τείνει να καταργηθεί ο όρος βασικός και παγκίτης, πλην ορισμένων περιπτώσεων. Για παράδειγμα ο Παπαφώτης που πέρασε από τραυματισμό, αγωνίστηκε στον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ και έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει όταν του ζητηθεί. Στα επόμενα παιχνίδια αναμένεται ότι θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα. Άλλο παράδειγμα που είναι και πιο τρανταχτό αυτό του Μαΐντεβατς. Μέχρι το δεύτερο ημίχρονο με την ΠΑΕΕΚ δεν είχε χρόνο συμμετοχής στην ομάδα της Λεμεσού. Μπήκε ως αλλαγή στο Μακάρειο Στάδιο και δη στο ματς με την ΠΑΕΕΚ, άλλαξε τη μορφή του αγώνα και στην επομένη αναμέτρηση με την Ανόρθωση πήρε θέση στο αρχικό σχήμα.

Oι βασικοί πυλώνες της ΑΕΛ και στη φετινή σεζόν είναι ο Αντρέ Τεσέιρα, που έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 489 λεπτά, όσα και ο Μπρούνο Σάντος. Ακολουθεί ο Σλόμπονταν Μεντόγεβιτς του οποίου το κοντέρ είναι στα 475 λεπτά. Ένα άλλο αξιοθαύμαστο στοιχείο είναι και τα γκολ που πέτυχε η ομάδα. Από τα 10 τέρματα που έχουν σκοράρει οι γαλαζοκίτρινοι, τα 7 έχουν έρθει από παίκτες που ήλθαν από τον πάγκο. Τρία ο Έουλερ, δύο ο Μάζουρεκ και άλλα δύο ο Μαΐντεβατς, παίκτες δηλαδή που δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του Κέρκεζ στο ξεκίνημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ