aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Αυτό που ενόχλησε στην παραχώρηση του Γουίλερ στον ΑΠΟΕΛ

ΑΕΛ: Αυτό που ενόχλησε στην παραχώρηση του Γουίλερ στον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν άρεσε στην πλειονότητα των οπαδών της η απόφαση για την παραχώρηση του Χρίστου Γουίλερ στον ΑΠΟΕΛ, όμως η πρόταση που είχε στα χέρια της η ΑΕΛ ήταν αρκετά δελεαστική, καθώς και συμφέρουσα για τον ίδιο. Αυτό που τους ενόχλησε πιο πολύ ήταν πως η ομάδα τους δεν ενισχύθηκε σε θέσεις που είχε ανάγκη, πλην της περίπτωσης του Μάιντεβατς.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Αποστολή με Γουίλερ, δεν πρόλαβαν Βούρος, Τάαμαρι και Αλωνεύτης

Την τελευταία στιγμή πήρε και τον 18χρονο Ζαμπά. Δεν είναι μυστικό από την άλλη πως χωρίς έσοδα, χωρίς την οικονομική ενίσχυση μέσω κυρίως των εισιτηρίων, η ΑΕΛ πάσχει σοβαρά. Οι 300 χιλιάδες ευρώ της παραχώρησης του Γουίλερ θα είναι τονωτική ένεση για το ταμείο της διοίκησης του Ανδρέα Σοφοκλέους, σε μια δύσκολη περίοδο. Με την πώληση του Κύπριου αριστερού μπακ χάνεται μία πολύ καλή επιλογή, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι ποδοσφαιριστές του Ντούσαν Κέρκεζ δεν θα διεκδικήσουν τους στόχους τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Διαβάστε επίσης: ΣΥ.Φ.ΑΕΛ: Έξαλλοι για την πώληση του Γουίλερ στον ΑΠΟΕΛ, ζητούν τα οικονομικά

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ