aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Αυτή τη φορά ένα ημίχρονο δεν ήταν αρκετό

ΑΕΛ: Αυτή τη φορά ένα ημίχρονο δεν ήταν αρκετό

 Μόνο με μαθηματικές πράξεις ελπίζει στην εξάδα η ΑΕΛ μετά την χθεσινή ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, παρόλο που ο προπονητής της μετά το χθεσινό ντέρμπι τόνισε: «Εγώ δεν παύω να ελπίζω σε τίποτε. Πάντα θα πιστεύω και πάντα θα προσπαθώ». Ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Λεμεσού όπως και με τον Άρη, διάστημα που βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ (Μπαλντέ 18’, Μιλιντσεάνου 35’), ενώ έχασε και πέναλτι με τον Έουλερ (11’) το οποίο κέρδισε ο Μιλιντσεάνου σε ανατροπή του από τον Βινίσιους. Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να κάνει σωστή διαχείριση, έχοντας απέναντί της μια πιο ποιοτική και έμπειρη ομάδα, ενώ έδειξε επηρεασμένη και από τις δύο αναγκαστικές αλλαγές στο ημίχρονο.

«Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση. Δεν θυμάμαι άλλη ομάδα να παίζει έτσι τον ΑΠΟΕΛ όσο είμαι στην Κύπρο», σχολίασε ο Παντελίδης μετά το ματς. Αναφέρθηκε στις αναγκαστικές αλλαγές και συνέχισε: «Είχαμε δύο εικόνες μια στο πρώτο και μια στο δεύτερο, θα κρατήσουμε αυτή του πρώτου και θα δούμε τη συνέχεια».

Όσον αφορά στο παιχνίδι, το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην ΑΕΛ που έδειξε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, κυκλοφόρησε ορθόδοξα την μπάλα και ήταν αποτελεσματική. Αντιθέτως, ο ΑΠΟΕΛ έδειξε νευρικός, με πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις και κενά στην άμυνα. Στην επανάληψη αντιστράφηκαν οι ρόλοι. Οι φιλοξενούμενοι, ιδιαίτερα μετά το 60’ πάτησαν γκάζι και σε κάθε επιθετική προσπάθειά τους ήταν απειλητικοί. Πέτυχαν δύο γκολ, ενώ είχαν καλές στιγμές για τουλάχιστον άλλα τόσα. Η ΑΕΛ έδειξε ασύνδετη, χωρίς καθαρό μυαλό και υπομονή στο παιχνίδι της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντιδράσει, τόσο μετά το 2-2 όσο και μετά το 2-3.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ