aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: 990 ημέρες μετά...

ΑΕΛ: 990 ημέρες μετά…

Δεν «πατάει» καλά τελευταία η ΑΕΛ και αυτό αποτυπώνεται στα αποτελέσματα της. Με αντίπαλο τη Δόξα την περασμένη Κυριακή έμεινε για τέταρτη σερί αγωνιστική μακριά από τη νίκη, αφού προηγήθηκαν τα ματς κόντρα σε Εθνικό (2-2), Άρη (0-1) και ΑΠΟΕΛ (0-3).

Αυτό που «ξενίζει» όμως ακόμα περισσότερο είναι το επιθετικό πρόβλημα που εντοπίζεται στους γαλαζοκίτρινους, που έμειναν μακριά από το σκοράρισμα στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Έχει περάσει περισσότερος ένας μήνας ακριβώς, από την τελευταία φορά που οι γαλαζοκίτρινοι «μάτωσαν» τα αντίπαλα δίκτυα, και συγκεκριμένα κόντρα στον Εθνικό στις 23 Οκτωβρίου. Κάτι ανάλογο θα χρειαστεί να πάμε πίσω, πολύ πίσω, για να συναντήσουμε.

990 μέρες πριν κατ’ ακρίβεια, όταν η ΑΕΛ δεν κατάφερε να σκοράρει σε τρία διαδοχικά ντέρμπι κόντρα σε Ομόνοια, ΑΕΚ και Απόλλωνα, τον Μάρτιο του 2019, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες.

Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φορά με τον Ντούσαν Κέρκεζ στο «τιμόνι» που η λεμεσιανή ομάδα «πέτυχε» κάτι τέτοιο. Δεδομένα απέναντι στην ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή, ο Βόσνιος τεχνικός δεν θα ήθελε να δει την ομάδα του να μένει «άσφαιρη» σε τέταρτο διαδοχικό ματς, για πρώτη φορά με αυτόν στον πάγκο…

23/02/2019 Ομόνοια – ΑΕΛ 2-0
02/03/2019 ΑΕΚ – ΑΕΛ 1-0
09/03/2019 ΑΕΛ – Απόλλων 0-3

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ