aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ - Καρμιώτισσα 2-0: Νίκησε και τα προβλήματα

ΑΕΛ – Καρμιώτισσα 2-0: Νίκησε και τα προβλήματα

Η ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες κόντρα στα προβλήματα, αφού επικράτησε 2-0 της Καρμιώτισσας στο στάδιο «Αλφαμέγα», σε παιχνίδι που ήταν ανοιχτό έως το τέλος. Το τρίποντο οφείλεται στους Μιραλάς και Μιλιντσεάνου, οι οποίοι σκόραραν αντιστοίχως στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και στο τέλος του παιχνιδιού.

Οι γαλαζοκίτρινοι έφτασαν τους 28 βαθμούς και ισοβαθμούν με τη Νέα Σαλαμίνα στην 7η θέση, υπερέχοντας όμως επειδή τη νίκησαν στο μεταξύ τους παιχνίδι. Όσο για τους πορτοκαλί, παραμένουν στην 9η θέση με 20 πόντους.

Στο α’ ημίχρονο η Καρμιώτισσα ήταν λίγο καλύτερη, αφού η ΑΕΛ φάνηκε επηρεασμένοι από τις 15 απουσίες που είχε. Αμφότερες είχαν από μία καλή φάση, πρώτα η φιλοξενούμενη με τον Ντούμπια να στέλνει με διαγώνιο σουτ την μπάλα μόλις άουτ (26’) και ύστερα η γηπεδούχος με τον Μιραλάς να σουτάρει από πλάγια θέση και τον Κνόμπλοχ να διώχνει σε κόρνερ.

Οι ποδοσφαιριστές του Τσεντομίρ Γιανέφσκι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, προηγήθηκαν με πλασέ του Μιραλάς (46’) και θα μπορούσαν να «σκοτώσουν» το ματς με τον Μιλιντσεάνου (53’), αλλά ο Κνόμπνολ απέκρουσε πάλι.

Στα τελευταία στάδια του ματς, όμως, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή ανέλαβε τα ηνία, χάνοντας ευκαιρίες για την ισοπαλία με μοιραίους τους Κουλιμπαλί (74’, 77’), Μαλόν (82’) και Ντούρις. Ό,τι δεν έπραξαν οι τρεις ποδοσφαιριστές, όμως, το έκανε ένας αντίπαλός του στο τρίτο λεπτό της καθυστέρησης. Ο Μιλιντσεάνου πήρε έξυπνη πάσα του Παπαφώτη και με πλασέ νίκησε τον Κνόμπλοχ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΕΛ (Τσέντομιρ Γιανέφσκι): Ολιβέιρα, Παντελή, Μπιλοβάρ, Ιωάννου, Ντζαλμά, Ζντραφκόσκι, Κοντινέλα (82′ Κολιάς), Παπαφώτης, Μιραλάς (63′ Σιλβέστρος), Σις, Μιλιτσεάνου.

Καρμιώτισσα (Σωφρόνης Αυγουστή): Κνόμπλοχ, Τζανακάκης (58′ Γκρατινάρου), Μαλόν, Μίκο (74′ Οικονομίδης), Σελούτσκα, Γκαζτανιάγα, Νεoφύτου (58′ Κουλιμπαλί), Ντούμπια (74′ Καλτσάς), Ελ Αλουχί (90’+1 Αγγελή), Λουκίλι, Ντούρις.

Σκόρερ: Μιραλάς 46′ / –

Κίτρινες: Κοντινέλα / Καστανιάγα

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Αλφαμέγα».

Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Τουμάζου Ανδρέας.

4ος Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος.

VAR: Κώστα Ροβέρτος.

AVAR: Ευαγόρου Ευαγόρας.

Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ