aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ «ενώνουν δυνάμεις»: Κατέθεσαν πρόταση για αναστολή της Κάρτας Φιλάθλου!

ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ «ενώνουν δυνάμεις»: Κατέθεσαν πρόταση για αναστολή της Κάρτας Φιλάθλου!

Επιστολή προς τα Υπουργεία Εσωτερικών, Δημοσίας Τάξεως και Δικαιοσύνης και Υγείας απέστειλε ο Πρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Σοφοκλέους, μέσω της οποία καταθέτει πρόταση για διετή αναστολή του μέτρου της Κάρτας Φιλάθλου στα κυπριακά γήπεδα.

Ο κ. Σοφοκλέους θεωρεί πως έτσι δοθεί κίνητρο στους μη εμβολιασμένους, αφού είναι πολλοί που θα σπεύσουν για εμβολιασμό, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στα κυπριακά γήπεδα. Ως αποτέλεσμα θα βοηθηθεί το πλάνο της κυβέρνησης που αφορά τους εμβολιασμούς και θα βελτιωθεί η επιδημιολογική εικόνα της χώρας μας.

Την άποψη αυτή συμμερίζεται σύμφωνα με πληροφορίες και ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης. Οι γαλαζοκίτρινοι απέστειλαν επίσης επιστολή, μέσω της οποίας παρουσιάζουν στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι με την εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου, ποσοστό πέραν του 60% σε ηλικίες 16 έως 40, εγκατέλειψαν τα γήπεδα. Όπως υποστηρίζουν η αναστολή του μέτρου της Κάρτας Φιλάθλου θα ωθήσει τις συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες να εμβολιαστούν, ώστε να μπορούν να επιστρέψουν στα γήπεδα.

ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ λοιπόν «ενώνουν δυνάμεις», ενώ αναμένεται πως κι άλλες ομάδες θα ακολουθήσουν…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ