aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ: Ο Τόρες όλα τα λεφτά

ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ: Ο Τόρες όλα τα λεφτά

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το ημίχρονο στο ντέρμπι του Tσιρείου ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ βρήκε την ομάδα της Λεμεσού να προηγείται με 1-0 χάρις στο γκολ του Τεϊσέιρα (5’). Ντέρμπι που στα πρώτα 45λεπτά δεν είχε μεγάλες συγκινήσεις, με την ΑΕΛ να είναι καλύτερη, πιο δημιουργική και να έχει το προβάδισμα.

Ο Τόρες ήταν όλα τα λεφτά στο πρώτο ημίχρονο, αφού ότι καλό δημιούργησε η ΑΕΛ ήταν από τη δεξιά πλευρά. Ο Ισπανός ταλαιπώρησε τους αντίπαλους αμυντικούς σε 3-4 περιπτώσεις. Επίσης, από τη δική του εκτέλεση κόρνερ προήλθε το γκολ.

Ο ΑΠΟΕΛ υστέρησε αφάνταστα δημιουργικά αφού πέρα από το σουτ του Λουντεμό μόλις στο δεύτερο λεπτό, σε καμιά άλλη περίπτωση δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Βοζίνια.

Η ΑΕΛ, που προηγήθηκε νωρίς, διαχειρίστηκε με άνεση το προβάδισμά της, ενώ μπορούσε να φθάσει και σε δεύτερο γκολ με σημαντικότερη στιγμή την κεφαλιά του Μαέ στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Σίλβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ