aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ - Ανόρθωση: «Βροχή» τερμάτων σε 10’ στο Τσίρειο! (vids)

ΑΕΛ – Ανόρθωση: «Βροχή» τερμάτων σε 10’ στο Τσίρειο! (vids)

Το έλα να δεις σε διάστημα δέκα λεπτών έγινε στο Τσίρειο στάδιο, στο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Ανόρθωση για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 16’ με τον Έουλερ να είναι αυτός που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με μακρινή εκτέλεση φάουλ και έπειτα από κακή εκτίμηση της φάσης από τον Αραγιούρι.

Ο Φινλανδός αμυντικός άγγιξε ελαφρώς την μπάλα αλλά δίχως να της αλλάξει πορεία και επηρέασε τον Λόρια, ο οποίος ανέμενε πως ο συμπαίκτης του θα έδιωχνε τον κίνδυνο. Η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και ο Βραζιλιάνος χρίστηκε σκόρερ από την στιγμή που η μπάλα είχε τροχιά προς τα δίχτυα. Πάντως, το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ κακώς σφυρίχτηκε αφού ο Ζντραφκόσκι φαίνεται να πατά την μπάλα και να παρασύρει τον Λούκα Σωτηρίου.

Η Ανόρθωση απάντησε σχεδόν άμεσα, αφού στο 23’ ισοφάρισε σε 1-1 με σκόρερ τον Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος βρέθηκε σε θέση βολής μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλτσά και ασταθή απόκρουση του Βοζίνια και με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βοζίνια.

Πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των παικτών της Ανόρθωσης η ΑΕΛ πήρε εκ νέου προβάδισμα. Στο 26’ ο Έουλερ «κτύπησε» ξανά με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έπειτα από μία άψογα εκτελεσμένη κομπίνα των παικτών της λεμεσιανής ομάδας. Ο Μάζουρεκ εκτέλεσε φάουλ προς το μέρος του Βραζιλιάνου που έπιασε στον ύπνο τους παίκτες της Ανόρθωσης, βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με δυνατό σουτ «κάρφωσε» την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Λόρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ