aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ-Τρισκόφσκι: Την ημέρα των ερωτευμένων άρχισε έρωτας τρελός

ΑΕΚ-Τρισκόφσκι: Την ημέρα των ερωτευμένων άρχισε έρωτας τρελός

Έπιασε δουλειά (στην ΑΕΚ) την ημέρα των ερωτευμένων του 2016 κι από τότε άρχισε ένας… έρωτας τρελός. Ο Ιβάν Τρισκόφσκι δεν είναι απλά ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της, αλλά μπαίνει μπροστάρης στην προσπάθεια για διάκριση στην τρέχουσα σεζόν. Στα 34 του χρόνια παραμένει ερωτευμένος με τα δίκτυα, πυροβολεί ασταμάτητα και οι Λαρνακείς βήμα – βήμα διεκδικούν δικαίωμα στο όνειρο.

Ο Σκοπιανός έφτασε τα 120 γκολ σε 200 συμμετοχές και με το γκολ που πέτυχε στο 12’ άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της ΑΕΚ επί της ΠΑΕΕΚ με 3-0. Σκοράρει για έκτο σερί ματς (έφτασε τα επτά φέτος) κι είναι ο κυριότερος λόγος που η ομάδα του σκαρφάλωσε στην κορυφή. Μιλώντας μετά το χθεσινό ματς στην ΑΕΚ Αρένα, τόνισε ότι δεν έχει πετύχει τα πάντα. «Απουσιάζει το πρωτάθλημα.

Όλοι έχουμε το δικαίωμα να το πιστεύουμε και το πιστεύω πολύ. Είμαι αισιόδοξος, η ομάδα το πιστεύει και δουλεύουμε σκληρά», ανέφερε χαρακτηριστικά δίνοντας το σύνθημα για την αναρρίχηση και την παραμονή στην κορυφή. Για τα 200 παιχνίδια στους κιτρινοπράσινους, ανέφερε: «Τα 200 παιχνίδια είναι σεβαστός αριθμός και είναι μοναδικό για εμένα. Ο χρόνος περνά πολύ γρήγορα. Είναι ξεχωριστό επίτευγμα. Υπέγραψα το συμβόλαιο μου και θα είμαι εδώ και στη νέα σεζόν. Αυτό μου δίνει κίνητρο για να πετύχω περισσότερα στη συνέχεια. Θα συνεχίσω για να πετύχουμε κάτι σημαντικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ