aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ – Πάφος FC: Άλλαξε επιθετικό ο Μπαντία, άλλαξε τη μισή ενδεκάδα ο Σαλγκάδο

ΑΕΚ – Πάφος FC: Άλλαξε επιθετικό ο Μπαντία, άλλαξε τη μισή ενδεκάδα ο Σαλγκάδο

Με τον Τρισκόφσκι αντί του Ρόμο στην επίθεση παρατάσσει την ΑΕΚ ο Νταβίντ Μπαντία στον εντός έδρας αγώνα με την Πάφος FC, για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ. Αυτή ήταν και η μοναδική αλλαγή για τον Καταλανό προπονητή, σε σχέση με την αναμέτρηση που προηγήθηκε κόντρα στον Άρη.

Οι υπόλοιποι δέκα ποδοσφαιριστές διατήρησαν τη θέση τους στο αρχικό σχήμα με τον Άλτμαν να επιλέγεται αντί του Βενεζουελάνου επιθετικού, στο δίλλημα που υπήρχε από την αρχή της βδομάδας.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Λεάλ, Χριστοφόρου, Μιλίτσεβιτς, Γκονθάλεθ, Γκαρσία, Φαράζ, Λέντες, Μάμας, Γκιούρσκο, Άλτμαν, Τρισκόφσκι.

Όσον αφορά την Πάφο, ο Μίτσελ Σαλγκάδο ανέλαβε ως υπηρεσιακός προπονητής μετά την απόλυση του Ντάρκο Μίλανιτς και άλλαξε τα 5/11. Οι Πάντιτς, Κβίντα, Ζ. Αουρέλιο, Ν. Αουρέλιο και Ζάιρο, πήραν τις θέσεις των Τόμετσακ, Παλάσιος, Μπάριτς, Φουρ, Πάντσεον και Χάμαντι.

Η ενδεκάδα της Πάφος FC: Ρούντκο, Πάνιτς, Κβίντα, Παλάσιος, Ταλίς, Χότσκο, Ζ. Αουρέλιο, Βαλακάρι, Ν. Αουρέλιο, Σεμέδο, Ζάιρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ