aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ – Ομόνοια: O MVP, η καθοριστική φάση και τα σοβαρά διαιτητικά λάθη

ΑΕΚ – Ομόνοια: O MVP, η καθοριστική φάση και τα σοβαρά διαιτητικά λάθη

Ο Ιβάν Τρισκόφσκι πέτυχε ακόμη δύο γκολ, εκμεταλλεύθηκε τα δυο από τα τρία πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και με την ηρεμία και ευστοχία που είχε στο 90+7΄ χάρισε τον βαθμό στην ΑΕΚ, σ’ ένα παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο. Έφθασε τα τέσσερα γκολ και κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει την ήττα.

Η καθοριστική φάση

Λίγο πριν η ΑΕΚ κερδίσει το πέναλτι και πετύχει το γκολ της ισοφάρισης στο 90+7΄ ο Μίκου βγήκε απέναντι από τον Τόνιο και αφού πάτησε την μπάλα φάνηκε να ανατρέπεται από τον Χέφελ, αλλά ο διαιτητής δεν καταλόγισε την παράβαση, που θα μπορούσε η Ομόνοια να φθάσει στο 3-1 και να τελειώσει το ματς.

Η διαιτησία

Το μεγάλο και καθοριστικό λάθος του διαιτητή ήταν η μη υπόδειξη του πέναλτι πάνω στον Μικού (90’+5), αφού φαίνεται να υπάρχει παράβαση. Επίσης, στο 52′ ο Τέτε έκανε φάουλ στον Γκόμεθ για δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Νικολάου την αρνήθηκε. Απ’ εκεί και πέρα ήταν δικαιολογημένα τα τρία πέναλτι που έδωσε στην ΑΕΚ, ενώ έγιναν και κάποια λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο. Η Ομόνοια εκφράζει παράπονα και για το ακυρωθέν γκολ του Λούφτνερ στο 28’, με τον τηλεοπτικό φακό να μην δείχνει παράβαση του Τσέχου αμυντικού. Ορθά καταλογίστηκαν και τα τρία πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ