aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Ζεσταίνονται» για τον επόμενο γύρο Ομονοιάτες και ΑΕΚτζήδες

«Ζεσταίνονται» για τον επόμενο γύρο Ομονοιάτες και ΑΕΚτζήδες

Την πρόκριση τους στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ θα επιδιώξουν να σφραγίσουν την ερχόμενη Πέμπτη ΑΕΚ και Ομόνοια. Η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει στις 19:30 στο ΓΣΠ την Μπάναντς Αρμενίας (Cytavision Sports 1) και δύο ώρες αργότερα, στις 21:30 η ΑΕΚ θα παίξει στο Σαν Μαρίνο με τη Φολγκόρε.

Τα αποτελέσματα στους πρώτους αγώνες καθιστούν τις ομάδες μας φαβορί για την πρόκριση, κάτι που θα προσπαθήσουν να αποδείξουν και στον αγωνιστικό χώρο. Η Ομόνοια είχε νικήσει με 1-0 στην Αρμενία και η ΑΕΚ με 3-0 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Με την προϋπόθεση ότι θα προκριθούν από τον 1ο προκριματικό γύρο, στο 2ο προκριματικό γύρο η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Ντιφερντάντζ 03 Λουξεμβούργου – Κλίφτονβιλ Βορείου Ιρλανδίας (1-1 ο πρώτος αγώνας στο Λουξεμβούργο) και η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ Ισραήλ – Σλόμποντα Τούζλα Βοσνίας Ερζεγοβίνης (0-0 ο πρώτος αγώνας έγινε στη Βοσνία).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ