aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΖέσους για ΑΕΚ: «Οι αντίπαλοι δεν μπορούν να έχουν ξεκάθαρη στρατηγική για εμάς»

Ζέσους για ΑΕΚ: «Οι αντίπαλοι δεν μπορούν να έχουν ξεκάθαρη στρατηγική για εμάς»

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ζόρζε Σέσους, χαρακτήρισε δύσκολο και πιθανόν ριψοκίνδυνο το αυριανό ματς με την ΑΕΚ στην Κωνσταντινούπολη.

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ νίκησε την Ντίναμο Κιέβου και πήρε σημαντικό βαθμό για την πρόκριση από τον όμιλο. Θέλουμε να πάρουμε τους βαθμούς για να κερδίσουμε και να προκριθούμε από τον όμιλο. Είναι άγνωστη ομάδα, αλλά θα είμαστε αποτελεσματικοί μαζί με τους φιλάθλους μας.

Οι αντίπαλοι δεν μπορούν να έχουν ξεκάθαρη στρατηγική για εμάς, δυσκολεύονται να μας διαβάσουν, κάτι που είναι θετικό για τη Φενέρμπαχτσε. Ο αγώνας με την ΑΕΚ μπορεί να είναι ριψοκίνδυνος, αυτό πρέπει να το γνωρίζουμε. Θέλω οι παίκτες μου να κάνουν σωματικά το καλύτερο δυνατό, είτε πρόκειται για πρωτάθλημα είτε για ευρωπαϊκό αγώνα. Θέλω να χρησιμοποιήσουν όλες τους τις δυνάμεις, τόσο σωματικά όσο και τακτικά. Μπορεί να είναι πολύ κουρασμένοι εξαιτίας αυτών, αλλά αυτό είναι που κάνει τη Φενέρμπαχτσε δυνατή.

Οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να δυσκολευτεί να πετύχει γκολ όταν παίζει εκτός έδρας. Ακόμα κι αν είσαι η καλύτερη ομάδα, μπορεί να είναι δύσκολο να σκοράρεις εκτός έδρας γκολ. Αυτό ισχύει είτε είστε Μάντσεστερ Σίτι είτε Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί να σκοράρει σε κάθε ματς»

Τους ποδοσφαιριστές της τουρκικής ομάδας εκπροσώπησε ο Ισμαΐλ Γιουκσέκ:

«Δουλεύω σκληρά. Νομίζω ότι είμαι ανοιχτός σε θέματα βελτίωσης, κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Πήρα μόνο τρεις μέρες άδεια αυτό το καλοκαίρι.

Ξέρω τι θέλει από μένα ο προπονητής μας, παίζω σε διαφορετική θέση και προσπαθώ να κάνω αυτό που θέλει. Υπάρχει απίστευτος ανταγωνισμός στην ομάδα και είναι η επιτυχία αυτή του προπονητή. Όποιος παίζει κάνει το καλύτερο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ