aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΖαχαρίου για μετεγγραφή: «Πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή με τον Ολυμπιακό»

Ζαχαρίου για μετεγγραφή: «Πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή με τον Ολυμπιακό»

Το γεγονός πως τον χαροποίει το ότι βλέπει να προκαλεί το ενδιαφέρον και να προσελκύει ομάδες, εξήγησε με δηλώσεις του στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Παναγιώτης Ζαχαρίου.

Όπως τόνισε έχει συμβόλαιο με τους μαυροπράσινους για ακόμα δύο χρόνια, και ως εκ τούτου θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και όποια ομάδα τον θέλει. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στις δηλώσεις του Τσάβι Ρόκα.

Όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Ζαχαρίου:

Για το ότι συζητιέται το όνομα του για μετεγγραφή: «Με χαροποιεί για να πω την αλήθεια, όταν βλέπω ότι προκαλώ το ενδιαφέρον και προσελκύω ομάδες. Απλά για να γίνει η μετεγγραφή, όπως είπε και ο κ. Ρόκα χθες στις δηλώσεις του θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή με τον Ολυμπιακό στο οικονομικό. Εγώ δεν είμαι ο αρμόδιος να το κάνω αυτό, αν τα βρουν οι ομάδες καλώς, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι. Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για ακόμα δύο χρόνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ