aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΎστατη προσπάθεια για να τα βρουν

Ύστατη προσπάθεια για να τα βρουν

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Μέχρι στιγμής δεν έφεραν αποτέλεσμα οι επαφές για την παραχώρηση του Ιωάννη Κούσουλου, από τη Νέα Σαλαμίνα στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, σημαντικό ρόλο διαδραματίζει ο προβληματισμός του ποδοσφαιριστή αναφορικά με τον χρόνο συμμετοχής του, σε ενδεχόμενη μετεγγραφή του στους κιτρινοπράσινους.

Στη λήξασα σεζόν καθιερώθηκε, εξελίχτηκε ποδοσφαιρικά και πιστεύει πως μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο αν συνεχίσει ν’ αγωνίζεται σε τακτική βάση. Αυτό σκοπεύει να κάνει στη νέα αγωνιστική περίοδο ο 20χρονος μεσοαμυντικός των Αμμοχωστιανών.

Από την πλευρά της, η Νέα Σαλαμίνα δεν μπορεί να τον παραχωρήσει με το ζόρι και ας έχει ανάγκη το ποσό της ενδεχόμενης μετεγγραφής (σχεδόν €90.000 συν μερίδιο σε περίπτωση μεταπώλησης). Ωστόσο, σήμερα θα επιστρέψει ο Πάρης Ανδρέου από το εξωτερικό και αναμένεται να διευθετηθεί ραντεβού με τον Άντρο Καραπατάκη.

Οι πρόεδροι των ερυθρολεύκων και των κιτρινοπρασίνων, αντιστοίχως, θα κάνουν την ύστατη προσπάθεια για να τα βρουν και να πείσουν τον ποδοσφαιριστή να πει το «ναι». Το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους πιθανόν να γίνει γνωστό εντός της ημέρας.

Από εκεί και πέρα, οι παράγοντες του συλλόγου της Αμμοχώστου παρέδωσαν τον φάκελο για τα κριτήρια Ιουνίου της ΟΥΕΦΑ. Όπως διαρρέει από τις τάξεις τους, δεν θα υπάρξει πρόβλημα και συνεπώς δεν θα προκύψουν κυρώσεις για το σωματείο από την αρμόδια επιτροπή.

Τέλος, ο Εμιλιάνο Φούσκο επέστρεψε στην Κύπρο για να τεθεί στη διάθεση του Εουτζέν Νεαγκόε. Ο Αργεντινός είχε εξασφαλίσει άδεια και δεν ήταν παρών στην έναρξη της προετοιμασίας την περασμένη Δευτέρα.

Εντός του Σαββατοκύριακου αναμένονται επίσης οι Ντίμιταρ Μακρίεφ και Ιβάν Τσούριουριτς, οι οποίοι θα δώσουν το «παρών» τους στην «ανοικτή» προπόνηση της 11ης Ιουλίου στο «Αμμόχωστος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ