aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΥποδέχεται την Βαρέζε η ΑΕΚ, ψηλό το εμπόδιο αλλά θα ψάξει την πρώτη νίκη

Υποδέχεται την Βαρέζε η ΑΕΚ, ψηλό το εμπόδιο αλλά θα ψάξει την πρώτη νίκη

Έτοιμη για την 4η αγωνιστική της φάσης των «16» του FIBA Europe Cup είναι η Πετρολίνα ΑΕΚ η οποία θα υποδεχθεί στο «Κίτιον» την ιταλική Βαρέζε, με την αναμέτρηση να πραγματοποιείται την Τετάρτη (23/1) στις 19:00.

Η κυπριακή ομάδα δεν έχει σημειώσει κάποια νίκη στην συγκεκριμένη φάση του FIBA Europe Cup στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Στον όμιλο συμμετέχουν επίσης οι Ντιναμό Σάσαρι (Ιταλία) και Ντόναρ Γκρόνιγκεν (Ολλανδία).

Οι Λαρνακείς θα κυνηγήσουν την Τετάρτη την πρώτη τους νίκη στον όμιλο, απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα που βρίσκεται ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Αξίζει να σημειωθεί πως η Βαρέζε μετράει τρία στα τρία μέχρι στιγμής στον όμιλο.

Η αναμέτρηση θα μεταδίδεται ζωντανά από την Cytavision και σε live streaming από το κανάλι της FIBA στο YouTube και σε αναμετάδοση στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ