aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΥπενθύμιση: Mηδενίζονται οι κίτρινες κάρτες στη Β΄ Φάση

Υπενθύμιση: Mηδενίζονται οι κίτρινες κάρτες στη Β΄ Φάση

Με την συμπλήρωση της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος Cyta (26 αγωνιστικές), όσες κίτρινες κάρτες έχουν δεχθεί οι ποδοσφαιριστές θα διαγράφονται και θα αρχίζουν στη Β’ φάση (αγώνες πλέι οφ) από μηδενική βάση. 

Ποδοσφαιριστής ο οποίος παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα σε διαφορετικούς αγώνες, σε αγώνα του πρωταθλήματος Cyta στη Β’ δάση αποβάλλεται από τον επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης, ως ακολούθως:

*Με την συμπλήρωση των πρώτων δύο παρατηρήσεων θα αποκλείεται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης.

*Με την συμπλήρωση συνολικά τεσσάρων παρατηρήσεων θα αποκλείεται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης.

*Με την συμπλήρωση συνολικά έξι παρατηρήσεων θα αποκλείεται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης.

*Μετά την συμπλήρωση συνολικά έξι παρατηρήσεων, για κάθε επόμενη παρατήρηση θα αποκλείεται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης.

Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση που υπάρχει ποινή από κίτρινες κάρτες με το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος Cyta, η ποινή θα εκτίεται στον αμέσως επόμενο αγώνα της Β’ φάσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ