aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΞέρει να παίρνει αυτό που τόσο θέλει

Ξέρει να παίρνει αυτό που τόσο θέλει

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά τη βαριά ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, η ΑΕΚ δεν έθελξε με την απόδοσή της. Μας είχε… κακομάθει η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν σε πολύ καλές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Με αποτέλεσμα στα παιχνίδια κόντρα στην Ομόνοια (πρωτάθλημα και κύπελλο) και Νέα Σαλαμίνα, που είχε ως πρώτιστο στόχο το αποτέλεσμα και όχι το θέαμα, να προκαλέσει αρνητική εντύπωση.

Ο στόχος, όμως, επιτεύχθηκε σε όλα τα ματς της, αφού στο πρωτάθλημα έκανε το δύο στα δύο και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους δύο βαθμούς, ενώ στο κύπελλο έμεινε μεν στο 0-0 απέναντι στους πράσινους, όμως γνωρίζει πως αν σκοράρει στη Λευκωσία θα κάνει ένα μεγάλο βήμα για πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.

Συνεπώς, η τελευταία τριάδα των αγώνων της ΑΕΚ ήταν πετυχημένη, αφού στην τελική ευθεία των δύο εγχώριων διοργανώσεων βρίσκεται εντός των στόχων της. Και γνωρίζει πολύ καλά πως αν συνεχίσει να κάνει το καθήκον της τότε θα έχει την ευκαιρία να αναρριχηθεί ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας και φυσικά να αγωνιστεί σε τελικό κυπέλλου μετά από μία δεκαετία.

Πλέον, το ματς κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα ανήκει στο παρελθόν. Στον ορίζοντα ξεπροβάλλει αυτό με τον Απόλλωνα το ερχόμενο Σάββατο στο Τσίρειο. Αποστολή εξαιρετικά δύσκολη για την ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν, η οποία δεν θέλει ούτε να σκέφτεται πως θα πετάξει στα σκουπίδια ό,τι καλό «έχτισε» τις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Ο Δανός τεχνικός ευελπιστεί πως οι τραυματισμοί των Μουρίγιο και Τέτε δεν θα είναι σοβαροί και θα τους έχει στη διάθεσή του ενόψει της συνέχειας. Αμφότεροι αποτελούν βασικά γρανάζια και η παρουσία τους είναι πολύτιμη. Κυρίως ο κοντόσωμος Βραζιλιάνος είναι από τους κορυφαίους της φετινής σεζόν και πιθανή απουσία του θα αφαιρέσει αρκετή από την επιθετική δυναμική των κιτρινοπράσινων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ