aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Ξεκάθαρος ο στόχος μας, φέτος θέλουμε τίτλο» (video)

«Ξεκάθαρος ο στόχος μας, φέτος θέλουμε τίτλο» (video)

Στην επίσημη ιστοσελίδα του της ΑΕΚ μίλησε ο πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης, ο οποίος αρχικά εξέφρασε την ικανοποίηση του για την έως τώρα πορεία της ομάδας στην Ευρώπη και αναφέρθηκε στους στόχους για την νέα αγωνιστική περίοδο. 

Για το θέμα του γηπέδου τόνισε ότι σε λιγότερο από ένα μήνα υπολογίζεται το ΑΕΚ Αρένα να ανοίξει τις πύλες του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην ανταπόκριση του κόσμου στην αγορά των εισιτηρίων διαρκείας και για το τέλος στην τεράστια πρόκληση που ακούει στο όνομα Σπαρτάκ Μόσχας.

Ακολουθούν σε λίγο οι δακτυλογραφημένες αναφορές του Καραπατάκη από την ιστοσελίδας μας για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν μόνο από οπτικοακουστικό υλικό.

«Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι, έχουμε περάσει και από τους δύο γύρους με σχετικά καλή απόδοση. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμος και προσδοκούμε ότι στη συνέχεια θα πάμε ακόμη καλύτερα», ανέφερε αρχικά σχετικά με την ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ.

Και ακολούθως αποκάλυψε πως ο ξεκάθαρος στόχος για τη νέα σεζόν, είναι η κατάκτηση ενός τίτλου: «Εμείς κτίσαμε μία ομάδα με στόχο να είναι από την αρχή μόνιμος πρωταγωνιστής. Έχουμε κάνει δύο πολύ καλές σεζόν κυνηγώντας το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Ο στόχος μας αυτή την περίοδο δεν μπορεί να είναι λιγότερος, θέλουμε να διατηρήσουμε να κεκτημένα και φέτος να πάρουμε έναν τίτλο. Η ομάδα είναι ξεκάθαρο πως θα έχει πρωταγωνιστική πορεία και ο ξεκάθαρός μας στόχος είναι ένας τίτλος».

Για το γήπεδο ΑΕΚ Αρένα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι μέσα στον επόμενο μήνα θα είναι έτοιμο: «Ήταν ένα όνειρο ζωής το οποίο έκανε πραγματικότητα το συμβούλιο μας. Είμαστε στον δέκατο μήνα κατασκευών και υπολογίζουμε ότι μέσα στον επόμενο μήνα θα τελειώσουμε για να είμαστε έτοιμοι την πρώτη αγωνιστική. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο γεγονός για τον σύλλογό μας και την πόλη μας. Ο κόσμος το περίμενε χρόνια και εμείς τώρα περιμένουμε τον κόσμο να έλθει πολύ πιο κοντά στην ομάδα για να μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στα εισιτήρια διαρκείας: «Μέχρι στιγμής πουλήσαμε τα διπλάσια από την περσινή σεζόν. Υπάρχουν ακόμη πάρα πολλά περιθώρια, ξέρουμε ότι ο κόσμος συνεχίζει σιγά σιγά να αγοράζει εισιτήρια διαρκείας. Για να είμαστε ειλικρινείς σε αυτή την περίοδο έχουμε φορτώσει οικονομικά τον κόσμο με πολλά έξοδα (μετοχές γηπέδου, εισιτήρια διαρκείας), αλλά είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος θα έλθει κοντά να βοηθήσει στην προσπάθεια. Στόχος μας είναι ακόμη 500 εισιτήρια διαρκείας».

Καταλήγοντας, μίλησε για την αναμέτρηση με την Σπαρτάκ Μόσχας ζητώντας την στήριξη του κόσμου: «Είναι γεγονός πως είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε και η ομάδα να προχωρήσει στον επόμενο γύρο. Είναι σημαντικό για όλους μας να επιτευχθεί αυτός ο στόχος για πάρα πολλούς λόγους, για τον σύλλογο για την πόλη μας, ως επιστέγασμα των προσπαθειών μας τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Θέλω να καλέσω όλους τους Λαρνακείς, όλους τους φίλους της ΑΕΚ, όλο τον κόσμο που πιστεύει πως εμείς κάνουμε κάτι σωστό στην ΑΕΚ, να έλθουν στο γήπεδο να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας».

Δείτε και το βίντεο με τις δηλώσεις του προέδρου των κιτρινοπράσινων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ