aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΞεκαθαρίζει η θέση των πρώτων τεσσάρων ομάδων

Ξεκαθαρίζει η θέση των πρώτων τεσσάρων ομάδων

Πέφτει σήμερα η αυλαία της α’ φάσης του πετοσφαιρικού πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Γυναικών, με τη διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Απόψε θα ξεκαθαρίσει η θέση των πρώτων τεσσάρων ομάδων που θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

Η Ευρωπαία BetOnAlfa ΑΕΛ θέλει το εκτός έδρας τρίποντο σε βάρος της Αναγέννησης Δερύνειας για να επιστρέψει στην κορυφή (με παιχνίδι λιγότερο), εκεί όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Απόλλων μετά τη νίκη άνευ αγώνα επί της Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου. Η Αναγέννηση θα παλέψει για το καλύτερο.

Στην τεχνική σχολή Αυγόρου, η αναγεννημένη Τεχνοοικία ΑΕΚ στοχεύει σε νίκη επί του ΘΟΪ για να κλειδώσει την 3η θέση. Οι κιτρινοπράσινες θέλουν να τελειώσουν με 32 βαθμούς την κανονική περίοδο και στη δεύτερη φάση να αρχίσουν από την 3η θέση. Το ΘΟΪ παλεύει για την 5η θέση.

Η Ανόρθωση υποδέχεται την Ολυμπιάδα Νεάπολης και θέλει νίκη ώστε στη δεύτερη φάση να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την 4η θέση. Η Ολυμπιάδα θα προσπαθήσει να της βάλει δύσκολα.

Η αυλαία της α’ φάσης του πρωταθλήματος θα πέσει το Σάββατο με την αναμέτρηση BetOnAlfa ΑΕΛ – ΘΟΪ Αυγόρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ