aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΞεκάθαρη η θέση του ΣΔΚ για τους Κύπριους και ξένους διαιτητές

Ξεκάθαρη η θέση του ΣΔΚ για τους Κύπριους και ξένους διαιτητές

Η διοίκηση του Απόλλωνα άρχισε ήδη τις διαδικασίες ώστε να καταθέσει αίτημα στην ΚΟΠ για κάθοδο ξένων διαιτητών. Η ομάδα της Λεμεσού έχει σφοδρά παράπονα από την διαιτησία του Λουκά Σωτηρίου στο ντέρμπι της Κυριακής (10/11) κόντρα στον ΑΠΟΕΛ (1-1). Οι κυανόλευκοι υποστηρίζουν πως ο ρέφερι δεν καταλόγισε δύο πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των Λεμεσιανών σε χθεσινές (12/11) ραδιοφωνικές δηλώσεις τόνισε πως ο Νίκος Κίρζης έχει πάρει προσωπικά το όλο ζήτημα και επικοινώνησε ήδη με ομάδες ώστε να βρει… συμμάχους στην προσπάθεια του για κάθοδο ξένων διαιτητών. Μάλιστα, οι πρώτες ενδείξεις από τις επαφές είναι θετικές, καθώς φαίνεται πως κι άλλες ομάδες βλέπουν θετικά μια τέτοια προοπτική.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου διαιτητών, Γιώργος Πάπουτσος, σε σημερινές (13/11) ραδιοφωνικές δηλώσεις (ΣΠΟΡ FM 95.0), πήρε θέση για το πιο πάνω και αποκάλυψε τη θέση του συνδέσμου: «Φέτος θα ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με Κύπριους διαιτητές. Αυτή είναι η θέση μας. Δεν είναι σωστό λίγο πριν την νέα εποχή με VAR να μιλούμε για ξένους διαιτητές».

Πλέον το… μπαλάκι βρίσκεται στην ΚΟΠ η οποία εντός των ημερών θα έχει στα χέρια της το αίτημα του Απόλλωνα, ο οποίος άρχισε ήδη τις διαδικαστικές και νομικές διαδικασίες. Τέλος, υπενθυμίζουμε πως η ομάδα της Λεμεσού έχει καταγγείλει τον διαιτητή του ντέρμπι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ