aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΞεχωρίζει ο αγώνας Aνόρθωση - Sabbianco Απόλλων

Ξεχωρίζει ο αγώνας Aνόρθωση – Sabbianco Απόλλων

Η πρόβα τελικού Ανόρθωσης – Sabbianco Απόλλων που θα διεξαχθεί στο ΑΤΙ ξεχωρίζει από τους δυο αγώνες που θα διεξαχθούν αύριο (Τρίτη 04 Απριλίου) στο πλαίσιο της 19ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Γυναικών.

Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο του Ομίλου 1-4 και θα αρχίσει στις 20:00. Για τον Όμιλο 5-8 θα διεξαχθεί στις 20:30 ο αγώνας Ολυμπιάδας Ν. – Αναγέννησης Δ. στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία».

Ο αγώνας βαθμολογικά έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον. αφού για τους βαθμούς «καίγεται» μόνο ο Απόλλων αφού «κυνηγά» το πρωτάθλημα και χρειάζεται επειγόντως τη νίκη-τρίποντο μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της BetOnAlfa ΑΕΛ απέναντι στην Τεχνοοικία ΑΕΚ την Κυριακή. Η Ανόρθωση θα αγωνιστεί με στόχο να βάλει δύσκολα στις Λεμεσιανές.

Η «Μεγάλη Κυρία» του Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς προετοιμάζεται ήδη για τον τελικό Κυπέλλου και θα χρησιμοποιήσει τους δυο τελευταίους αγώνες στον όμιλο για να δοκιμάσει σχήματα και παίκτριες. Απούσα μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι η πασαδόρος Κάλια Βασιλείου που εγκυμονεί. Ο Σέρβος κόουτς βρήκε τη λύση στο πρόσωπο της διεθνούς Ελένης Κακουρή η οποία ανταποκρίνεται πλήρως.

Ο Sabbianco Απόλλων πάει στη Λευκωσία για να αγωνιστεί σε ένα αγώνα που είναι αδιαπραγμάτευτος ο στόχος της νίκης απέναντι μάλιστα στην ομάδα που θα βρει στον τελικό. Ο προπονητής Γιάννης Γιαπάνης θα χρησιμοποιήσει ότι καλύτερο διαθέτει για να εξασφαλίσει το τρίποντο και συνάμα η ομάδα του να ανέβει και στην 1η θέση. Η νίκη στο ντέρμπι επί της BetOnAlfa ΑΕΛ βοήθησε στην ψυχολογία τις Λεμεσιανές. Για την 20η και τελευταία αγωνιστική ο Sabbianco Απόλλων υποδέχεται στη σάλα του Απόλλωνα την Τεχνοοικία ΑΕΚ.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου που έγινε στο «Λευκόθεο» με γηπεδούχο την Ανόρθωση, η «Μεγάλη Κυρία» κέρδισε με 3-1 σετ. Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Σ. Παυλίδης – Μ. Γρηγορίου, σημειωτές ορίστηκαν οι Μ. Χριστοδούλου και Ι. Τοφής. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Π. Τοφής. Εξάλλου, για τον Όμιλο του τίτλου η BetOnAlfa ΑΕΛ κέρδισε την Τεχνοοικία ΑΕΚ με 3-1 σε αγώνα που έγινε την Κυριακή 02 Απριλίου στο Γήπεδο «Νίκος Σολωμονίδης».

Ο αγώνες του Ομίλου 5-8 παρουσιάζουν ενδιαφέρον και προσφέρουν θέαμα, αφού ελλείπει το στοιχείο του άγχους. Το παιχνίδι για την 19η αγωνιστική μεταξύ Ολυμπιάδας Ν. και Αναγέννησης Δ. παρουσιάζει το δικό του ενδιαφέρον και προβλέπεται να διεξαχθεί ανοικτός αγώνας. Λόγω έδρας η προσφυγική ομάδα μοιάζει το φαβορί όμως και η ακριτική αρμάδα της Έλενας Φραγκέσκου διαθέτει μπόλικο ταλέντο.

Οι «μπλε» ξέφυγαν στην 5η θέση με τέσσερεις βαθμούς από την έτερη ομάδα που διεκδικεί τον άτυπο τίτλο του Β Ομίλου το ΘΟΙ Αυγόρου και θέλει άλλη μια νίκη στον τελευταίο στην ουσία αγώνα της τη φετινή σεζόν (σ.σ. στην 20η αγωνιστική δεν θα αγωνιστεί μετά την αποχώρηση της ΕΝ Αγ. Αθανασίου). Εξάλλου, οι «πράσινες με τον ανατέλλοντα ήλιο» τερμάτισαν στην 7η θέση και θέλουν να τελειώσουν τη σεζόν με θετικές εντυπώσεις. Στην τελευταία αγωνιστική θα κάνουν το κοντινό ταξίδι στο Αυγόρου για να αντιμετωπίσουν το τοπικό ΘΟΙ.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Α. Κολοκοτρώνης – Σ. Φλουρής. Σημειωτές ορίστηκαν οι Α. Παντελίδης, Α. Χατζηκωστή. Το ΘΟΙ Αυγόρου εξασφαλίζει τους βαθμούς και τη νίκη με 0-3 άνευ αγώνα μετά την αποχώρηση της Ε.Ν. Αγ. Αθασνασίου που θα δεχθεί τον 19ο  μηδενισμό.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (θέσεις 1-4) – 18η αγωνιστική
αα Ομάδα Αγ. Ν. Η. Σετ Β.
1. ΑΕΛ 19 15 4 50-16 46
2. Απόλλων 18 15 3 49-17 43
3. AEK 19 12 7 45-26 38
4. Ανόρθωση 18 11 7 37-26 32

 

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (θέσεις 5-8) – 18η αγωνιστική
αα Ομάδα Αγ. Ν. Η. Σετ Β.
5. Ολυμπιάδα Ν. 18 8 10 26-32 25
6. ΘΟΪ Αυγ. 18 7 11 24-36 21
7. Αναγέννηση 18 5 13 16-41 14
8. ΕΝ Αγ. Αθανασίου 18 0 18 00-54 -18

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ