aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ξανά στο μηδέν ή προβάδισμα τελικού

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ισοφάριση ή προβάδισμα τελικού; ΑΠΟΕΛ εναντίον ΑΕΚ απόψε (19:00 Cytavision 1), στο Λευκόθεο, στη δεύτερη μονομαχία ανάμεσα σε γαλαζοκίτρινους και πρασινοκίτρινους, στο ζευγάρι των θέσεων 2&3 για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ του καλαθοσφαιρικού πρωταθλήματος.

Μετά τη νίκη της λαρανακιώτικης ομάδας στον πρώτο ημιτελικό, υπάρχει πλέον ένα δεδομένο. Ή ο ΑΠΟΕΛ θα καταφέρει να εκμεταλλευθεί τον παράγοντα της έδρας και θα μεταφέρει εκ νέου το άγχος στην αντίπαλη πλευρά, ή η ΑΕΚ θα αποδράσει με το διπλό από το Λευκόθεο και όλα τα δεδομένα θα γείρουν προς την πλευρά της.

Διότι, σε περίπτωση που νικήσουν οι κιτρινοπράσινοι, θα προηγηθούν με 2-0 στις νίκες και θα αποκτήσουν την ψυχολογία ενόψει του τρίτου ημιτελικού στην έδρα τους! Η πιο λογική εκτίμηση είναι ότι και η αποψινή αναμέτρηση θα κριθεί στα σημεία, με τις δυο ομάδες να προσφέρουν μια ακόμη συναρπαστική μονομαχία! Σημειώνεται ότι είναι αμφίβολη η συμμετοχή τεσσάρων παικτών, που υπέστησαν τραυματισμούς κατά τον πρώτο αγώνα. Παντούρης, Κούνας (ΑΠΟΕΛ) και Πέτροβιτς, Παντελή (ΑΕΚ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ