aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΒροχή… προστίμων

Βροχή… προστίμων

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ κ. Αριστοτέλης Βρυωνίδης αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

*Καταγγελία κατά της ΑΕΚ λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18 ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του Εθνικού Άχνας:

(α) για ρίψη αντικειμένων μετά το τέλος του αγώνα προς το μέρος των διαιτητών. Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) γιατί δεν συμμορφώθηκε με τις οδηγίες της Εγκυκλίου με Αρ. 402/2016-2017 ημερομηνίας 27.09.2016 και συγκεκριμένα είχε γραμμένο στο φύλλο αγώνα άτομο που δεν ήταν καταχωρημένο στο σύστημα. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της Ομόνοιας:

(α) για ρίψη αντικειμένων από τους οπαδούς εντός του αγωνιστικού χώρου. Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για προσωρινή διακοπή του αγώνα κατά 5 λεπτά από φιλάθλους της ομάδας. Απόφαση: Πρόστιμο.

(γ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18 ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της Δόξας λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18 ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της Ανόρθωσης:

(α) για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο. Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων. Απόφαση: Πρόστιμο.

(γ) για ρίψη αντικειμένων εντός τους αγωνιστικού χώρου και στην αντίπαλη κερκίδα. Απόφαση: Πρόστιμο.

(δ) για προσωρινή διακοπή του αγώνα κατά 1 λεπτό από φιλάθλους της ομάδας στο 54ο λεπτό του αγώνα. Απόφαση: Πρόστιμο.

(ε) για πρόκληση επεισοδίων από οπαδούς της ομάδας κατά την διάρκεια του ημιχρόνου που είχαν σαν αποτέλεσμα την καθυστέρηση έναρξης κατά 6 λεπτά του Β’ ημιχρόνου. Απόφαση: Πρόστιμο.

(στ) για είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του Β’ ημιχρόνου. Απόφαση: Πρόστιμο.

(ζ) για χρήση λέιζερ από τους φιλάθλους προς την κερκίδα της αντίπαλης ομάδας στο 23ο λεπτό και στο 58ο λεπτό του αγώνα. Απόφαση: Πρόστιμο.

(η) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της Ομόνοιας:

(α) για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο. Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων, Απόφαση: Πρόστιμο.

(γ) για ρίψη αντικειμένων εντός τους αγωνιστικού χώρου και στην αντίπαλη κερκίδα. Απόφαση: Πρόστιμο.

(δ) για πρόκληση επεισοδίων από οπαδούς της ομάδας κατά την διάρκεια του ημιχρόνου που είχαν σαν αποτέλεσμα την καθυστέρηση έναρξης κατά 6 λεπτά του Β’ ημιχρόνου. Απόφαση: Πρόστιμο.

(ε) για είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του Β’ ημιχρόνου. Απόφαση: Πρόστιμο.

(στ) για ανάρτηση πανό ακατάλληλο για αθλητικές εκδηλώσεις. Απόφαση: Πρόστιμο.

(ζ) για ζημιές που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας στο προστατευτικό κιγκλίδωμα του σταδίου πριν την έναρξη του Β’ ημιχρόνου του αγώνα. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του Άρη για πλημμελή εκτέλεση καθηκόντων των παιδιών επαναφοράς της μπάλας (ball-boy). Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΑΕΚ λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18 ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.  Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΑΕΛ:

(α) για ζημιές που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας στο ανατολικό πέταλο της κερκίδας του σταδίου στο τέλος του αγώνα. Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18 ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.  Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του Απόλλων λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18 ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της Ανόρθωσης γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική   ποινή   €3000=   που   επιβλήθηκε    στο σωματείο της στις 21.12.2016 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2016-2017 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου/12.12.2016 αν και παρήλθαν 30 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ. Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών εκτός και αν το πρόστιμο  πληρωθεί εντός 15 ημερών. Πρόστιμο στην Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ