aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Βράζουν» στην ΑΕΚ με Απόλλωνα: «Ήθελαν να τους χαρίσουμε;»

«Βράζουν» στην ΑΕΚ με Απόλλωνα: «Ήθελαν να τους χαρίσουμε;»

Την έντονη αντίδραση της ΑΕΚ προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του Φανούριου Κωνσταντίνου (διαβάστε εδώ) μετά το τέλος του ντέρμπι στο Τσίρειο που βρήκε τον Απόλλωνα νικητή με 3-1. Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου των κιτρινιπράσινων, Κυριάκος Δημητρίου σήκωσε το γάντι και απάντησε στον ομόλογό του, του Απόλλωνα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση

«Κάποιοι πρέπει να σταματήσουν να βλέπουν φαντάσματα, μας προκάλεσαν. Πάντα τα κίνητρα μας είναι η φανέλα και η ιστορία μας. Κάναμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση και κάποιοι να σταματήσουν να βλέπουν φαντάσματα για να δικαιολογήσουν την ομάδα τους. Να γυρευτούν αλλού. Τι ήθελαν να τους χαρίσουμε; Αυτή είναι η χειρότερη σεζόν για εμάς τα τελευταία χρόνια. Ξέρουμε τις αδυναμίες μας. Έχουμε παλέψει σε όλα τα ντέρμπι. Με την Ομόνοια δηλαδή δεν παίξαμε καλά; Μας προκάλεσαν πολλές απορίες οι αιχμές που άφησαν στο ντέρμπι λέγοντας για τα κίνητρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ