aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΒουλευτές του ΑΚΕΛ στέλνουν στην Επιτροπή θεσμών τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας

Βουλευτές του ΑΚΕΛ στέλνουν στην Επιτροπή θεσμών τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας

Μετά από αρκετούς μήνες θα… ξανασυναντηθούν τα μέλη της ανενεργούς Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού υπό τον Ανδρέα Παπαχαραλάμπους. Έχουν κληθεί στη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως για την Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021, η ώρα 11:30, η οποία αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Πρόκειται για αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών του ΑΚΕΛ, Γιώργου Λουκαΐδη, Άριστου Δαμιανού, Ειρήνης Χαραλαμπίδου και Ανδρέα Πασιουρτίδη.

Για πρώτη φορά θα ακουστούν οι απόψεις όλων των μελών της Επιτροπής Δεοντολογίας για την κρίση που έχει ξεσπάσει στους κόλπους της κι είχε αποτέλεσμα τις παραιτήσεις τριών μελών. Η σύνθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού από τις αρχές Φεβρουαρίου 2020 είναι η εξής:

1. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, Πρόεδρος
2. Νίκος Καρτακούλης, Αντιπρόεδρος
3. Εβελίνα Γεωργιάδου, Μέλος
4. Χάρης Σαββίδης, Μέλος
5. Μαριαλένα Κωνσταντίνου, Μέλος

Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως την Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021, θα συζητηθεί το θέμα «Η κρίση που έχει προκληθεί από τις πρόσφατες παραιτήσεις μελών της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού». Πρόκειται για αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Γιώργου Λουκαΐδη, Άριστου Δαμιανού, Ειρήνης Χαραλαμπίδου και Ανδρέα Πασιουρτίδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ