aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Βολές» Νεοφυτίδη για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος

«Βολές» Νεοφυτίδη για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος

Λίγο μετά την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος Cyta για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης με ανάρτησή του καυτηριάζει το γεγονός πως από τις 14 Φεβρουαρίου με βάση το πλάνο της ΚΟΠ οι δύο ομάδες που θα υποβιβαστούν θα μείνουν για αρκετό διάστημα σε απραξία.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Έγινε σήμερα και η κλήρωση του νέου μας πρωταθλήματος με την νέα του μορφή και σχεδιασμό.

Κρατώντας τα δεδομένα της μαύρης απόφασης για την διακοπή από τις 15 Μαρτίου (100πρωταθληματα έχουν τελειώσει) και την επανέναρξη με τη βοήθεια του Θεού στις 22 Αυγούστου είχαμε φέτος μια αποχή των 5 μηνών από την αγωνιστική δράση. Τώρα βλέποντας τον νέο σχεδιασμό του νέου πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει, εμείς οι άσχετοι του ποδοσφαίρου παρατηρούμε ότι:

Η πρώτη φάση και δύο από τις ομάδες θα τελειώσει 13 Φεβρουαρίου.

Λαμβάνοντας υπόψιν ότι περίπου το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου σημαίνει ότι 2 ομάδες από την TOP κατηγορία μας καθίσανε 5 μήνες χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα φέτος και θα καθίσουν 7 μήνες τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο εάν υποβιβαστούν από την πρώτη φάση. Δηλαδή στο σύνολο 2 χρόνων θα χάσουν 12 μήνες δραστηριότητας.

Αυτό θα πει σωστός σχεδιασμός. Συγχαρητήρια και εις ανώτερα, μπορούμε και με πρωταθλήματα 4 μηνών. Φαντάζομαι θα στηριχτούν και οικονομικά τα 2 αυτά σωματεία για τις υποχρεώσεις τους που θα έχουν;».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ