aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΒλέπουν Μπρουλς των €15.000!

Βλέπουν Μπρουλς των €15.000!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Όταν στην Πάφος FC, λίγο πριν εκπνεύσει η μετεγγραφική περίοδος του καλοκαιριού και δη μετά το ματς με τον Εθνικό Άχνας, εξασφάλιζαν την υπογραφή του Κρίστιαν Μπρουλς, προφανώς γνώριζαν πως «εμπλούτιζαν» το ρόστερ με άλλον ένα πολύ καλό μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή. Στην πορεία, όμως, ο 29χρονος Βέλγος μάλλον ξεπέρασε τις προσδοκίες ακόμη και των πιο αισιόδοξων στην ομάδα, αποτελώντας γενικότερα έναν εκ των κορυφαίων παικτών στο τρέχον πρωτάθλημα! Η προσφορά του είναι τεράστια και εν πολλοίς, η πορεία που διανύει η ομάδα της Πάφου φέρει την υπογραφή του.

Βεβαίως, ο Μπρουλς δεν είναι τυχαίος, ούτε η φετινή του σεζόν μοιάζει με πυροτέχνημα. Πρόκειται για πολυθεσίτη ποδοσφαιριστή καθώς μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια σε τρεις θέσης της μεσοεπιθετικής γραμμής. Πίσω από τον επιθετικό ως «δεκάρι» και στα άκρα ως εξτρέμ. Στην καριέρα του έχει περάσει μεταξύ άλλων από γνωστές ομάδες όπως οι βελγικές Σταντάρ Λιέγης, Γάνδη και οι γαλλικές Ρεν, Νις. Πέρσι αγωνιζόταν στο βελγικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Όιπεν. Οπότε, είχε το αγωνιστικό υπόβαθρο για να ξεχωρίσει στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Με τα πιο πάνω, μην οδηγηθεί αβίαστα το μυαλό σας πως χρυσοπληρώνεται, με βάση την έως τώρα προσφορά του και το ποδοσφαιρικό παρελθόν του. Οι μηνιαίες του απολαβές ανέρχονται στις 15.000 ευρώ, επομένως κοστίζει στην Πάφος FC για δεκάμηνο συμβόλαιο 150.000 ευρώ. Μάλιστα, στην ομάδα, όπως πληροφορούμαστε, βλέποντας τις πολύ καλές εμφανίσεις του, φρόντισαν να κάνουν κρούση στον Βέλγο παίκτη ώστε να ανανεώσουν τη συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο. Το έπραξαν, ασφαλώς, γι’ άλλη μια αιτία. Ποια; Γνωρίζουν πως ο Μπρουλς βρίσκεται εδώ και καιρό υπό παρακολούθηση από «μεγάλους» συλλόγους της χώρας μας.

Κάποιος εξ αυτών, μάλιστα, ίσως κινηθεί ακόμη και πριν εκπνεύσει η τρέχουσα σεζόν για να αποσπάσει την υπογραφή του. Ό,τι κι αν γίνει με τον 29χρονο, όποιο κι αν είναι το ποδοσφαιρικό του μέλλον, ασφαλώς ο χρόνος θα το δείξει. Όπως και να’ χει, πρόκειται για ένα ποιοτικό πιόνι στην αγωνιστική σκακιέρα του Στίβεν Πρέσλι, δίνοντας τις δέουσες λύσεις, βγάζοντας μάτια με την απόδοσή του. Ουσιαστικά «φωνάζει» ότι έχει το υπόβαθρο για να ανοίξει τα φτερά του, παίρνοντας θέση στο ρόστερ μιας ομάδας με πρωταγωνιστικούς στόχους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ