aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEViral: Αντικατέστησε το «mama» του Sin Boy με τον… κουβά κι έγινε χαμός (vid)

Viral: Αντικατέστησε το «mama» του Sin Boy με τον… κουβά κι έγινε χαμός (vid)

Η παρωδία που σκορπάει ίσως το περισσότερο γέλιο σε όλους, ειδικά στους λάτρεις του στοιχήματος, είναι γεγονός! Συγκεκριμένα, ένα αλλιώτικο parody του τραγουδιού «mama» του Αλβανού «καλλιτέχνη»- τραγουδιστή της trap και της pop μουσικής, δημιουργήθηκε πρόσφατα και μέσα τα τελευταία 24ωρα πρόλαβε να γίνει viral. Εδώ μπορείτε να δείτε τους στίχους και τους συντελεστές!

«Πρώτη φορά ένα τραγούδι με εκφράζει τόσο μα τόσο πολύ», θα μπορούσε να πει εύκολα κανείς για το δημιούργημα του «kanellos_official», από αυτούς ειδικά που παίζουν στοιχήματα ποδοσφαιρικά, ή παιχνίδια της ΠΡΟΠΟ και του ΟΠΑΠ.

Α, και για να μην ξεχνάμε, κάπου στο βίντεο θα δείτε και στιγμιότυπο από τηλεόραση σε ένα ελληνικό πρακτορείο στοιχημάτων, με τον Πάβλοβιτς του ΑΠΟΕΛ στον επαναληπτικό με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Όσο για τα σέξι και… ταλαντούχα κορίτσια που λαμβάνουν μέρος, στις περιγραφές υπάρχει κι ο λογαριασμός από το Instagram τους. Έτσι έρχονται «μέσα» οι followers, τι περιμένατε…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ