aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΒίντεο: Περικύκλωσαν τον Κούμα, έταξε πριμ €5.000

Βίντεο: Περικύκλωσαν τον Κούμα, έταξε πριμ €5.000

Τρελό γλέντι έστησαν στα αποδυτήρια του ΓΣΠ οι Κύπριοι διεθνείς μετά τη νίκη επί της Σλοβενίας με 1-0 στο ΓΣΠ για την 3η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έγιναν ένα και με συνθήματα χάρηκαν με την ψυχή τους την παρθενική νίκη στη διοργάνωση.

Στο… χορό μπήκε τόσο ο Νίκος Κωστένογλου όσο και ο πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας. Οι διεθνείς υποδέχθηκαν με συνθήματα τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας με τους Φώτη Παπουλή και Πιέρο Σωτηρίου να τον σπρώχνουν στη μέση του κύκλου που δημιούργησαν οι ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Κούμας έταξε πριμ 5.000 ευρώ σε κάθε ποδοσφαιριστή ως επιβράβευση για τη νίκη, αλλά και την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στα τρία πρώτα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ. Με βάση τον εσωτερικό κανονισμό της Ομοσπονδίας για κάθε νίκη οι διεθνείς λαμβάνουν πριμ 2400 ευρώ, όμως ο πρόεδρος της ΚΟΠ φάνηκε γενναιόδωρος και αύξησε το ποσό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ