aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΒγαίνουν «μαχαίρια» το Σαββατοκύριακο

Βγαίνουν «μαχαίρια» το Σαββατοκύριακο

Έχοντας διανύσει τις μισές αγωνιστικές στη δεύτερες φάση του Πρωταθλήματος Cyta, μπαίνουμε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην τελική ευθεία, εκεί όπου θα ξεκαθαρίσουν όλες οι εκκρεμότητες, τόσο στον πρώτο όμιλο, όσο και στον δεύτερο.

Στον πρώτο όμιλο, τρεις ομάδες, το ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλων και η ΑΕΚ  διεκδικούν τον τίτλο και το κάθε αποτέλεσμα αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία. Έντονος ο συναγωνισμό και για την 4η θέση μεταξύ της Ομόνοιας και της ΑΕΛ. Από τη στιγμή που οι δύο αυτές ομάδες είναι εκτός κυπέλλου, αν τερματίσουν στην 4η θέση, υπό κάποιες προϋποθέσεις μπορεί να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκή συμμετοχή.

Στο δεύτερο όμιλο, η Δόξα εξακολουθεί να βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση όσον αφορά στην παραμονή στην Α’ Κατηγορία, όμως η διαφορά των πέντε βαθμών από Καρμιώτισσα και Άρη δεν είναι απαγορευτική για να ελπίζει σε παραμονή. Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 6ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης.

Σάββατο, 22 Απριλίου

17:00 Ομόνοια – ΑΕΚ (Primetel)

Κυριακή, 23 Απριλίου

16:00 ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση (Cytavision 1)

18:00 Απόλλων – ΑΕΛ (Primetel)

Σάββατο, 22 Απριλίου

16:00 Ερμής – Δόξα  (Cytavision 2)

18:00 Εθνικός – Καρμιώτισσα  (Cytavision 7)

19:00 Άρης – Νέα Σαλαμίνα  (Cytavision 1)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ